Scandal

31 јануара, 2022 08:00

PEVAČICA RASPLAKALA OCA! Otkrivamo detalje venčanja Rade i Harisa!

Kao bomba odjeknula je vest u Beogradu, ali i u Bosni da se Rada Manojlović i Haris Berković venčavaju i da se svadba sprema! A kako SCANDAL! saznaje, već su se dogovorili oko svih detalja veselja.

Rada će biti kao princeza… Osmislila je venčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tesne haljine uz telo – započinje izvor i dodaje:

PEVAČICA RASPLAKALA OCA! Otkrivamo detalje venčanja Rade i Harisa!

I Haris je izabrao elegantno odelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i peva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pevaju. Naravno, svi će se tu latiti mikrofona – objašnjava izvor i dodaje:

PROČITAJTE: Rada Manojlović od skromnog doma napravila vilu! Pogledajte kako je bilo nekad, a kako je sad!

Od hrane će biti za svakog ponešto, i škampi, i kanapei, ali neće zaobići ni srpsku tradicionalnu kuhinju. Biće sve po običajima i tradiciji. Haris će ići u Četereže po mladu, Rada želi da ispoštuje sve običaje i on se s njom slaže, a najviše je drago Radinom ocu, njemu su oči pune suza od sreće. Videćete, biće to svadba o kojoj će se pričati mesecima – zaključio je naš izvor.

PROČITAJTE: Kristijan ponovo opleo po Ražnatovićki: „Arkan je sabotirao Karleušu, da bi probio Cecu!“

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ