Marina Tucakovic
Scandal

October 20, 2021 19:00

By

Pojavila se TAJNA PRIČA o Marini Tucaković! Jedna pevačica je mesecima MALTRETIRALA!

Kako SCANDAL! saznaje, poslednjih desetak godina pred smrt Marina Tucaković prošla je kroz pakao! Naime, jedna pevačica pravila joj je haos – maltretirala je, ucenjivala, htela da joj izvuče pare… Inače, sve je počelo 2010. ili 2011. godine kada je ta pevačica došla kod Marine da joj uradi pesme za CD i za to joj platila desetak hiljada evra. Međutim, album kod publike nije prošao kako je ona zamislila i zbog toga je i nastao haos!

Pojavila se tajna priča o Marini Tucaković!

Pošto nije imala uspeha sa novim albumom, ta pevačica je najpre pozvala Marinu i tražila joj da joj vrati sve pare – započinje izvor Scandala! i dodaje:

– Žalila se da su pesme katastrofa, da se ne vrte ni na radiju, a o nastupima nema ni govora. Za sve je krivila Marinu kao da je ona žena mogla uvek da garantuje da će sve što napiše da bude bomba. Siktala je: Dala sam ti pare unapred, na šta ovo liči?! Videćeš ti svog Boga, uništiću te – prepričava izvor i dodaje:

Marina nije znala šta da radi i kako da je se otarasi, a opet nikom nije htela ni da se požali. Uvek je saslušala tu pevačicu i obećala joj da će joj odraditi dve ili tri pesme gratis, samo da je skine s grbače. I tako je i bilo, ubrzo joj je poklonila dve pesme koje su zaista bile dobre i dobro su prošle, međutim, ta pevačica nikad nije postala zvezda. Znaju mnogi za nju, ali njena karijera nije ništa specijalno – završava izvor za Scandal!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ / RAJKO RISTIĆ