Porodica Djogani
PORODIČNO STABLO

29 Juna, 2022 23:21

Gagi i Đole nisu jedini: Upoznajte njihovu brojnu braću i sestre. Familija su im i dve slavne pevačice…

Porodica Đogani broji brojne članove

Mnoge generacije odrastale su uz porodicu Đogani, koja je, svakako, jedna od glavnih asocijacija na devedesete godine.

Prvi među jednakima u ovoj dinastiji je Đole Đogani, a za njim idu Gagi Đogani, ali i njihov bratanac Baki B3. Ništa manje nisu interesantne i njihove bivše i sadašnje supruge i izdanci, koji su slavu stekli uglavnom učešćem u rijalitijima.

Porodica Đogani jedna od najuspešnijih na estradi

Roditelji najpoznatijih densera – otac Faik i majka Zeida – dobili su sedmoro dece. Najstariji, ujedno i alfa i omega ove dinastije Hamit Đole Đogani prvi je zakoračio na estradnu scenu i postao sinonim za dens muziku na našim prostorima. Srpski Majkl Džekson se dva puta ženio – prvi brak je imao sa Slađom Delibašić (ćerke Silvija, Marinela i unuka Tija), a drugi, koji još traje, s Vesnom Đogani (sin Adriano i ćerka Laura).

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagi Djogani (@gagiidjogani)

Pročitajte: Za Đoganijeve nije bilo mesta na krštenju Lunine ćerke – Evo šta o tome kažu Vesna i Đole

Đole je rastao sa još tri brata, a to su Isidor, Dario i najmlađi Gazmen – Gagi Đogani, ali i tri sestre – Nađom, Sanjom i Elizabetom.

Iako mnogi misle da je Bajrus Andrija Đogani (Baki B3) njihov rođeni brat, prevarili su se! Denser je njihov bratanac jer mu je Isidor otac. Baki ima i brata Frimana i sestru Farki, koji nisu poznati javnosti, a i sam je roditelj troje dece – ćerke Anđele i sinova Matea i Manuela, koje je dobio iz brakova sa Ivanom i Bojanom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrija Đogani (@baki_b3_official)

Pročitajte: Baki B3 progovorio o traumama koje je preživeo – Zbog Đoleta Đoganija sam završio u zatvoru. Osećao sam se krivim zbog samoubistva druga

Najintrigantniji u dinastiji Đogani jeste Gagi. Sa bivšom suprugom Anabelom Bukvom denser ima dve ćerke – Lunu i Ninu. Bivša pevačica Fanki Džija se nakon razvoda ponovo udala, za Andreja Atijasa, i dobila još jednu ćerku, Blankicu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagi Djogani (@gagiidjogani)

Kao šlag na tortu, tu je i Dario, čiji je sin Adam Đogani, proslavljeni zadrugar.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adam Djogani (@adamdjogani)

Indi i Edita u srodstvu sa Đoganijima

Poznato je da su Edita i Indira Indi Aradinović u srodstvu sa Đoganijima, ali gotovo niko nije uspeo da raščivija šta im dođu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели едита (@editaaradinovic)

Njihova majka Florija je sestra od tetke Gagija, Isidora, Darija i Đoleta Đoganija, a atraktivnim pevačicama su ujaci. Naime, Florijina majka i majka popularnih densera Zeida su sestre bliznakinje.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: NPORTAL

FOTO: INSTAGRAM