Svet

16 Februar, 2022 11:15

Isplivala istina o bračnom trouglu! Đole Đogani priznao: “Kad je zatrudnela shvatio sam da se zaljubio!”

Uprkos prošlogodišnjem skandalu kada je Đole Đogani uhvaćen kako u kolima ljubi drugu ženu,Vesna Đogani je sačuvala njihov brak. Tu ljubav ona neguje već dve decenije, ali od početka veze oboje su pod budnim okom javnosti budući da su upravo Vesnu mnogi krivili za razvod Đoleta i Slađe. Ona tvrdi da sa tim nema veze i opisuje kako je romansa sa Đoletom započela:

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

-Bili smo u Svašjcarskoj, posle nekog nastupa, bio je problem oko soba u hotelu, smeštaj je bio prepunjen i morali smo da spavamo u istoj sobi.Posle te noći, ništa se konkretno nije desilo, međutim, ja sam ujutru kad sam se probudila videla da se ta naša energija poklapa, shvatila sam koga imam pored sebe – ispričala je Vesna.

„Kada je zatrudnela, shvatio sam da je ona žena mog života!“

Đole je pak priznao da je malo kasnije shvatio da je zavodljiva denserka žena njegovog života.

-Shvatio sam onog momenta kada je zatrudnela, tada sam shvatio da je ona žena mog života. Kada sam to saznao, zaljubio sam se i počeo sam ozbiljno da razmišljam o svemu tome, jer to je bio momenat koji je meni kao čoveku i muškarcu dao neku snagu da idem dalje i otvorim novo životno poglovalje – rekao je Đogani u emisiji „Premijera“.

Dve decenije kasnije oboje odlično izgledaju, iako Vesna skromno kaže da se samo trudi da parira Đoletu koji je u odličnoj fizičkoj formi. Kaže da mesta ljubomori nema jer mnogo pričaju o svemu kao da su jedno drugome psihoterapeuti, a to je i najvažnije, jer se razgovorom svaki problem rešava.

„Otimačica muževa“

Pečat „preljubnice“ i „otimačice muževa“ koji je dobila na početku veze sa Đoletom nije je pogađao.

-Nikad me to nije doticalo. Od prvog momenta sam rešila to u svojoj glavi. Mi smo prvo počeli poslovnu saradnju. Shvatila sam da javnost ne mogu da menjam, osim da utičem svojim delima. Ne želim da gubim svoju energiju i snagu da udovoljavam svima njima. Sigurna sam u našu zajednicu, kada je počelo da bude emotivno i poprima drugu dimenziju, shvatila sam da mi niko ništa ne može ako ja s njim u četiri zida imam iskren odnos. Sada sam zrela, treba mi 5 minuta da raščistim sa sobom, ali svesna sam da će me to uvek pratiti. Mi smo 20 godina zajedno, nismo dva minuta, ali neki ljudi nikako da shvate – tvrdi Vesna i negira da je u Đoletu gledala muškarca dok je on bio u braku sa Slađom.

-Ne, ne, ne… Totalno drugačiji tip muškarca mi se dopadao u tom izrastu. Meni je nešto kasnije kliknulo, sazrela sam, imala 24 godine, i posle godinu dana nekog putovanja samo sam shvatila da me dotadašnje veze nisu kompletno ispunjavale. Primetila sam da se mi dopunjujemo… To mogu da shvate samo oni koji su to doživeli – rekla je Vesna svojevremeno.

Inače u odbranu Vesne više puta je stao i Đole i jednom prilikom čak konkretno rekao da razlog njegovor razvoda od Slađe Delibašić nije bila Vesna nego Igor, sa kojim je Slađa kasnije i zvanično bila u vezi.

Pročitajte: Milica Pavlović ljubomorno potkačila kolege? Pa,progovorila o svemu što je žrtvovala da bi bila uspešna!

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: PRINSTCREEN/INSTAGRAM