Razvod Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić svet novine svet portal
Svet

January 21, 2024 22:00

By

Slađa Đoletu nije mogla da oprosti neverstvo, ali drugog muža ne spominje: Brak im nije trajao ni godinu dana

Drugi brak Slađe Delibašič kratko je trajao

Nakon razvoda od Đoleta Đoganija, Slađa Delibašić je stala na “ludi kamen” sa 15 godina mlađim Milanom Pejovićem. Međutim, nakon nepunih godinu dana došlo je do kraha braka jer, kako je pevačica jednom prilikom izjavila, on nije imao razumevanja za njenu ljubav prema deci i unuci.

Drugi brak Slađe Delibašić svet portal

Instagram

Nakon dva meseca veze desio se drugi brak Slađe Delibašić

Pevačica Slađa Delibašić zaklela se na večnu ljubav svom mlađem izabraniku Milanu Pejoviću pre skoro deset godina u crkvi Ružici na Kalemegdanu.

U prisustvu samo najbližih članova porodice i prijatelja, srećni par uputio se u Opštinu Voždovac gde su obavili i građanski čin venčanja.

“Naše venčanje proteklo je u najboljem mogućem redu i baš onako kako smo to zamišljali i planirali. Ispunila mi se davnašnja želja da se venčam u crkvi i na jednom mestu okupim sve svoje drage ljude. Nismo dugo organizovali svadbenu proslavu jer su prošle svega dve nedelje od trenutka kada smo odlučili da postanemo supružnici,” rekla je tada pevačica i dodala:

” Desilo mi se da sam, uprkos razlici u godinama, upoznala čoveka koji je mnogo zreliji od mene, ostvaren i s kojim delim ista interesovanja. Volimo zdrav život, treninge i zaljubljenici smo u adrenalinske sportove. Ne verujem u to da se suprotnosti privlače, samo morate da pronađete idealnu osobu koja vam odgovara.”

Drugi brak Slađe Delibašić svet portal

Facebook printscreen

Drugi brak Slađe Delibašić – Verovali su da će ljubav večno trajati

“On je moja druga polovinu i radujem se danima, mesecima i godinama koji su pred nama kada ćemo se istinski upoznati”, iskrena je bila Slađa, koja je takođe bila prezadovoljna kako su Milana prihvatile njene ćerke Marinela i Silvija.

Iako se verovalo da će drugi brak Slađe Delibašić trajati zauvek, to se nije dogodilo i nakon samo deset meseci od raskošne svadbe došlo je do razvoda. Pevačica se nakon toga oglasila rečima:

Pročitajte Slađa progovorila o vezi sa Zvezdanom Slavnićem – Zajedničke fotografije sve govore (foto)

“Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja.”

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram