Star

19 Februar, 2021 19:00

Porodica u strahu: „Mišel nije dobro! Njegova mama moli Boga da ne završi u bolnici!”

Drugarica Mišela Gvozdenovića kaže da i ona i pevačeva mama Hana osećaju da on polako gubi strpljenje. Kako nam je objasnila, sigurna je da mu nije dobro psihički, te da mu je pomoć neophodna!

„Ne znamo šta ga muči, ali znam da je Miljani sve oprostio!”

Moj Mišel je mnogo nervozan u poslednjih nekoliko nedelja, ali nije ni čudo. Svi ga napadaju u poslednje vreme. Žao mi ga je! Niti j pohlepan, niti krade hranu cimerima. Majka njegova strašno brine, više ne sme ni da uključi TV. Plaši se žena da će joj sin završiti na lekovima. Sreća, pa Mišel ima debele živce. Miljanine prozivke ga ne dotiču. Mislim da je on njoj oprostio onu torturu i proganjanje, ipak je ona u to vreme bila klinka objasnila nam je pevačeva drugarica Vladana i otkrila da bi volela da se Mišel drži Tomovića u Beloj kući.

Zameram mu što se više ne druži sa Tomovićem. Mislim da je on dečko izuzetno korektan iako ga publika napada i svašta mu se zamera. To što važi za ženskaroša nema veze, on je dečko transparentan i otvoreno kaže da želi samo kombinacije sa devojkama u rijalitiju. Tačno zna šta radi i to mi se dopada kod njega, zato bih volela da se i Mišel više druži sa njim, pa možda nešto i naučiobjasnila nam je pevačeva drugarica.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR