Miljana Kulić
Svet

August 1, 2021 17:00

By

Miljana Kulić priznala: Mama je opet loše, stopirana je hemioterapija!

Miljana Kulić priznala: Mama je opet loše, stopirana je hemioterapija!

Miljana Kulić priznala: Mama je opet loše, stopirana je hemioterapija! Miljanu Kulić po izlasku iz rijalitija dočekao je hladan tuš jer nije imala pojma da je bolest njenih roditelja toliko ozbiljna.

Samo nas je bog pogledao da je mama kad je izašla iz rijalitija odvela tatu kod lekara i slučajno otkrila bolest. Tata je pao u depresiju, nije se uopšte kretao, nije hteo da jede, pa je smršao jako. Tome je doprinela i operacija raka grla i zračenje, ali verujem da će sve biti super. Planiram da posetim jedan manastir u Crnoj Gori.

DOŠLA SAM U BEOGRAD SA SINOM ŽELJKOM, ALI IVAN NIJE HTEO DA GA VIDI

Miljana Kulić

Kako napreduju Marijine hemoterapije?

– Mami su eritrociti i leukociti dosta pali, pa je treća hemoterapija odložena. Sad čekamo da joj se popravi krvna slika da bi mogla da nastavi lečenje. Toliko me je problema sačekalo u spoljnom svetu da mi, veruj mi, rijaliti nedostaje. Ja se tamo odmorim od svega, nemam prave, životne probleme. Sreća u nesreći je samo to što sam dosta para zaradila, pa ako treba za lečenje i lekove, možemo sve da priuštimo. Od ovog honorara sam planirala da kupim stan, da stavim Željku na račun, ali to je propalo. Sav novac je za roditelje ako bilo šta zatreba, ako se mora u Tursku ili Nemačku na dalje lečenje, a u sledeću sezonu ulazim da zaradim za sina i sebe.

Marija Kulić, Siniša Kulić

Pročitajte: Miljana i Marija Kulić zablistale na Željkovom ROĐENDANU! Isplivala ZAJEDNIČKA fotografija!

Ivan je izašao iz rijalitija, je l’ video sina Željka?

– Ja sam ispala retard, zvala sam Ivana umesto da je on okrenuo moj broj kad je izašao iz rijalitija da pita za dete. Bila sam u Beogradu i okrenula sam ga. Rekla sam da sam sa Željkom i pitala sam da li ima potrebu da vidi dete, a on mi kaže da ima svoj život i obaveze. Kao, mora da se konsultuje sa advokatom. Zvao me posle toga i kaže da ne može da vidi svog sina. Iskreno, u početku mi je bilo baš teško, bolelo me je što je takav prema svom detetu, a sad sam već oguglala na njegovo ponašanje.

Na koga je Željko više povukao?

– Željko ima dobru dušu kao i ja. Neće ništa da pojede sam, sve deli. Vezuje se za ljude, sve voli. Hvala bogu pa je povukao na mene.

Čujem da ti obe sestre idu u Ameriku?

Ana ide sigurno da studira, a možda će i Tijana. Ona je završila Ekonomski fakultet, a Ana drži individualne treninge. Zarađuje svakog drugog dana po 200 evra. Njeni treninzi sa ishranom su 60 evra. Ima uspešne klijente, baš lepo zarađuje.

Da li se čuješ sa Zolom?

Ja sam se skroz ohladila od njega, ne zanima me. Slobodna sam u svakom smislu, ali niko mi se ne sviđa. Neću po putu da tražim simpatiju, ona se desi ili ne.

A šta se dešava sa Mišelom?

– Ja u rijalitiju nisam imala emocije pema Mišelu, samo sam se sprdala, a on je zahvaljujući mojoj priči ostao do kraja. Ispao bi dosta ranije. Svako ko se zalepi za mene ide do fi nala, kad sam ja budala pa dozvoljavam previše ljudima.

Mišel Gvozdenović

Miljana Kulić priznala: Mama je opet loše, stopirana je hemioterapija!

Njegova mama Hana se svađala sa Marijom na finalu.

– Mišelova mama je katastrofa. Oduvek je imala loš stav prema meni. Možeš da zamisliš koliko je loša kad je mojoj mami rekla da će sav novac da potroši na lekove. Ja sam uz njenog sina bila, raspravljala se sa svima zbog njega, branila ga. Kako kalaštura poput Mišelove majke može da ima dostojanstvo i da bar malo bira reči kad se svađa sa nekim. Ona bi sve na svetu dala da bude Marija Kulić, ali ne može. Sve što sam pričala o njima u rijalitiju je istina.

Kako gledaš na druženje Ivane, bivše žene Nenada Aleksića Ša i Vladimira Tomovića?

– Sve je moguće kad je rijaliti u pitanju, pa tako i da Ivana uđe u novu sezonu rijalitija sa Tomovićem. Ništa mene tu više ne bi iznenadilo.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES