Svet

16 Maja, 2022 15:07

Prvo javno pojavljivanje Dejane Živković nakon porođaja – Jedna stvar ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Porodila se manekenka Dejana Živković

Manekenka Dejana Živković izašla je iz bolnice, nakon tri dana od porođaja. Po nju i sina Lava, došao je suprug i tata Filip Simović, koji je u porodilište doneo brojne poklone. Ipak, najveći buket poneo je za suprugu – crvene ruže Dejana je jedva držala po izlasku iz zgrade, dok je Filip držao nosiljku s bebom. Manekenka je na sebi imala šarenu haljinu, nije bila našminkana, ali je bila nasmejana i srećna jer će konačno njena porodica nakon tri dana, biti na okupu.

Pročitajte: Modni rat! Dejana Živković PRETRPANA dzinsom, Milica Pavlović u VATRENOJ crvenoj!

Porodila se manekenka Dejana Živković – Porodica konačno na okupu 

Podsetimo, srećni par koji je dobio sina je venčanje obavio u opštini bez velike medijske pompe, a tim povodom upriličili su intimni ručak za najuži krug ljudi.

Pročitajte: DEJANA ŽIVKOVIĆ OBJAVILA VIDEO, MUŠKARCI U ŠOKU!

Izvor je tada otkrio kakve planove Dejana i Filip imaju nakon što se ona porodi.

Oni su nedavno kupili luksuzni stan u novobeogradskom naselju u kojem već žive, a za koji su iskeširali pola miliona evra. Lokacija im odgovara, blizu su i njegovim, ali i njenim roditeljima i navikli su se na taj deo grada. Nekretnina ima 150 kvadrata, a majstori trenutno rade kako bi ostvarili sve Dejanine želje. Naručila je nameštaj i unajmila je najstručnije ljude za uređenje enterijera. Ako sve prođe kako treba, do rođenja sina će se useliti u novi dom.

Prelepa manekenka Dejana Živković, inače je poznata i po vezi sa Jovicom Vukotićem, s fudbalerima Vladimirom Stojkovićem i Lolom Smiljanićem, kao i teniserom Damirom Džumhurom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram / Ata Images