Postupak za starateljstvo
Svet

September 24, 2023 13:00

By

Borba za starateljstvo počinje: Miljana u strahu zbog malog Željka

Postupak za starateljstvo Ivan Marinković planira da pokrene

Ivan Marinković venčao se sa svojom partnerkom Jelenom Ilić i napravio svadbu za najuži krug prijatelja, na kojoj nisu bili ni njegova ćerka Lena koju je dobio sa Gocom Tržan, ali ni sin Željko, jer kako kaže, ne može da nađe zajednički jezik sa porodicom Kulić.

Postupak za starateljstvo

foto Dragan Gajić

Ivan nije odustao od ideje da pokrene postupak za starateljstvo nad sinom kog nije video od jula meseca. Ali, nakon Ivanovih pretnji da će samo zakucati na vrata porodice Kulić i bez najave uzeti sina, Marija je počela da vodi računa gde se kreće sa Željkom.

Ne ispuštaju dete iz vida zbog straha

“Marija je u strahu da Ivan ne uzme Željka na silu, ne zna na šta je spreman. Ne pušta malog iz vida i svaka šetnja joj je stresna jer strepi da se nešto ne desi. Mislim da Marija malo preteruje, pa Ivan želi da vidi dete, a ne da ga kidnapuje. Ali ne znam šta će se desiti ako mu to ne budu dozvolili uskoro, jer s obzirom na to da je majka deteta u rijalitiju, velike su šanse da starateljstvo pripadne Ivanu kao ocu” – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

Postupak za starateljstvo

Foto: Rajko Ristić

“Nažalost, ja od njegovog rođendana u julu nisam u kontaktu ni sa sinom, ni sa porodicom Kulić. Još uvek nisam pokrenuo postupak zastarateljstvo nad Željkom, trenutno sam na nultoj tački… Ispada da je sve što sam do sada uradio u komunikaciji sa detetom bilo uzalud.”

“Više ni sa Sinišom Kulićem nemam kontakt, jer u toj porodici niko nema zdravog razuma. Jedina opcija mi je da odem u Niš i zakucam im na vrata i vidim kako će da reaguju, a to ćese uskoro desiti” – rekao je Ivan.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Rajko Ristić