Ivan Marinković
Svet

17 септембра, 2023 17:00

By

Danas svadba Ivana Marinkovića: Mlada otkrila jedan detalj koji je svima privukao pažnju FOTO

Ivan Marinković i Jelena danas organizuju svadbeno veselje

Nakon građanskog braka koji su sklopili u petak, Ivan Marinković i njegova izabranica Jelena odlučili su da svadbeno veselje organizuju danas u krugu porodice i prijatelja.

Ivan Marinković

Instagram

Na svojim Instagram profilima su se pojavile fotografije dok se spremaju za današnji dan.

Ivan Marinković

Instagram

Jelena je podelila fotografije iz frizerskog salona i pokazala kakvu frizuru će imati, a Ivan je podelio fotografiju na kojoj je pokazao kako on izgleda i otkrio da se odlučio za belu košulju i kravatu u oker boji.

Ivan Marinković

Instagram

Pored fotografije iz salona na kojoj je Jelena pokazala da se odlučila blago talasastu kosu podignutu u rep, pokazala je i njihovog psa Beki kojoj su stavili veo kako bi i ona učestovala i bila deo njihovog najvažnijeg dana.

Ivan Marinković

Podsećanja radi, Ivan Marinković i Jelena Ilić su se pre nekoliko godina upoznali u rijalitiju Parovi i imali su veoma burnu vezu zbog raznih skandala i Ivanovog problema sa alkoholom, ali su ipak odlučili da nastave miran, zajednički život, a Ivan je nekoliko puta isticao da se baš uz Jeleninu pomoć oslobodio poroka.

Ivan iza sebe ima brak sa pevačicom Gocom Tržan sa kojom ima ćerku Lenu, a sa rijaliti učesnicom Miljanom Kulić je dobio sina željka.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram