Goca Tržan tuži Maju Nikolić svet portal svet tabloid
Svet

October 22, 2023 15:45

By

Zbog ćerke je spremna na sve: Goca Tržan progovorila o bivšem suprugu i pomirenju

Ćerka Goce Tržan je poznatoj pevačici sve na svetu

Pevačica Goca Tržan je gostovala u emisiji “Magazin In” i tom prilikom je progovorila o bivšem suprugu sa kojim ima ćerku Lenu.

Ćerka Goce Tržan

Ata images

Ćerka Goce Tržan je centar njenog života

Ona je objasnila kako sa njene tačke gledišta ona posmatra svoj prvi brak u kojem je bila sa Ivanom Marinkovićem, nekadašnjim učesnikom rijalitija.

Goca je izjavila da je ona potpuno indiferentna jer da nije tako ona smatra da u sadašnjem braku ne bi bila srećna. Rekla je da se ona sa svojom bivšom ljubavi potpuno pomirila unutar sebe.

“Ja sam već godinama potpuno indiferentna. Da nije tako, ja ne bih bila srećna u svom sadašnjem braku. Mislim da, ako želiš nekoga da voliš i da bi mogao da se posvetiš toj osobi, moraš iza sebe da ostaviš i bol i gorčinu. Moraš da se pomiriš sa situacijom, sa tom osobom iz prošlosti, makar onako unutar sebe. Ja sam se sa svojom bivšom ljubavi potpuno pomirila” – rekla je Goca.

Ćerka Goce Tržan

BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte Gledaj majku, biraj ćerku – Goca Tržan i Lena briljirale na crvenom tepihu, haljine nikad kraće FOTO

Goca je rekla da uopšte ne prati šta njen bivši suprug radi i da li o njoj nešto govori i da je to ne zanima. S druge strane ćerka Goce Tržan je centar njenog života i upravo je ona razlog zbog kog se ona u sebi pomirila sa njim.

Ćerka Goce Tržan

Foto: Instagram

“Uopšte ne pratim i ne čitam šta moj bivši muž o meni priča. Često se i šalim na svoj račun kada je moj prvi bi ona je brak u pitanju, umem da kažem ”Ako mislite da ste mnogo pogrešile u izboru muškarca, setite se mene, niko nije pogrešio kao ja” ! Ali u smislu životnih okolnosti, ja iz tog braka imam dete koje je centar mog života i ona je razlog da se ja sa njim u sebi pomirim. Sve što on radi, priča, ne dolazi do mene… ja to ignorišem” – rekla je Goca u emisiji kod Sanje Marinković.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram, Bojan Vuković