Odnos Goce Tržan i Ivana Marinkovića
Svet

July 1, 2023 10:00

By

Raši pala vilica kada je saznao da su se pomirili se Goca i Ivan, Marinković otkrio: Sve je to normalno

Odnos Goce Tržan i Ivana Marinkovića godinama je loš

Ivan Marinković nedavno je napustio Zadrugu, a visoki plasman razlog mu je da bude ponosan na desetomesečni boravak u Beloj kući. Mada osim dolaska do superfinala, on će ovu sezonu najgledanijeg rijalitija pamtiti po nečemu još lepšem – upoznao je sina Željka i ostvario sa njim veoma blizak odnos.

Pročitajte: Ivan Marinković nije jedini, Goca Tržan je i od ovog muškarca doživela strašnu izdaju

Odnos Goce Tržan i Ivana Marinkovića

Ata images

Za sve to zaslužna je Željkova baka, Marija Kulić a nema čoveka koji nije zaplakao na emotivne kadrove oca i sina dok su šetali pored jezera i pričali. Međutim, gostujući u emisiji “Narod pita”, Ivan je progovorio i o odnosu sa bivšom suprugom, inače pevačicom Gocom Tržan i ćerkom Lenom koju ima s njom.

Pročitajte: Gledaj majku, biraj ćerku – Goca Tržan i Lena briljirale na crvenom tepihu, haljine nikad kraće FOTO

Odnos Goce Tržan i Ivana Marinkovića

Foto: Instagram

– Nismo mi izgladili ne znam kakve odnose, taj odnos je godinama vrlo konstantan i mislim da ga mediji predstavljaju drugačijim nego što jeste. Moj odnos s bivšom ženom se svodi na dve stvari, tačnije odnos s mojom ćerkom i sporove oko mog stana i tu se stvari glade. Glade se sudski, a samim tim se slučaj i rešava – priča Ivan Marinković na samom početku.

Pročitajte: Trenutak za pamćenje u Zadruzi – Ivan Marinković sa sinom, Miljana grca u suzama, za sve je kriva Marija

Odnos Goce Tržan i Ivana Marinkovića

Rajko Ristić

– Ja sam taj koji je obaveštavan o svemu jer moram, funkcioniše vrlo normalno. Slušao sam pre neki dan kada je gostovala kod Ognjena, ono što je ona izjavila kada je odnos Lene sa Željkom u pitanju, ja ne vidim da je to baš tako. Ona je rekla da prihvata svaku odluku našeg deteta, mislim da je vrlo skoro vreme da se Lena i Željko upoznaju. Nisam pričao sa Lenom o tome. Biću konkretniji, verujem i znam da je to odluka moje ćerke, ali s obzirom na to da je pod životnim uticajem majke, negde je i njeno mišljenje građeno na temeljima Gocinim. Nisam neko ko će da tera mak na konac, ja sam taj koji je napravio tu stvar, ja sam neko ko je dobio dete iz dve veze, daće Bog da imam i treće i ja sam taj koji mora da preuzme odgovornost. Ja sam tu stara čekalica – poručio je i time stavio do znanja da odnos Goce Tržan i Ivana Marinkovića nikada neće biti bolji, a onda odgovorio da li se čuje sa ćerkom Lenom.

Pročitajte: Bivši muž Goce Tržan hitno operisan, evo u kakvom se stanju Ivan Marinković sada nalazi

Odnos Goce Tržan i Ivana Marinkovića

Foto: Rajko Ristić

Imali smo kratak konktat, ali se ne čujemo. Ljudi koji su gledali početak “Zadruge”, to je stvar koja već traje i rekao sam da je to ozbiljan proces kom ne treba pristupati neozbiljno. Goca i ja smo se čuli prekjuče, stigao je neki porez za stan koji smo imali zajedno, s kojim ja realno nemam više nikakve veze i ona mi je rekla: “Nema to veze s tobom”. Sve je potpuno normalno – zaključio je Marinković u emisiji “Narod pita”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Instagram