Susret Milene Kačavende i Zvezdana Slavnića
Svet

June 22, 2023 19:41

By

Ana će pasti u nesvest kad sazna sve o kuminom i Zvezdanovom odnosu: Milena sve priznala

Pomirenje Zvezdana Slavnića i Milene Kačavende na pomolu

Umesto da zajdeno slave Ćurčićkin visok plasman u Zadruzi, njena kuma, Milena Kačavenda i Ana su se javno isprozivale, a potom i prekinule svaki kontakt.

Pročitajte Kumstvu je došao kraj – Milena Kačavenda raskrinkala Anu, otkrila sve o novcu koji su slali fanovi 

Pomirenje Zvezdana Slavnića i Milene Kačavende

Ata images

Njihov sukob je počeo kada je Ana saznala da je kuma iznosila u javnost sve ono što je ona proživljavala sa bivšim nevenčanim mužem, Zvezdanom Slavnićem, te demantovala mnoge stvari. I dok joj je kuma zamerila, čovek koga je pljuvala na sva zvona joj nije uzeo za zlo sve što je pričala, pa se čini da je pomirenje Zvezdana Slavnića i Milene Kačavende na pomolu.

Milena se sada javno zahvalila Zvezdanu, te istakla da je on nju više ispoštovao nego Ana, koja joj nije rekla ni hvala.

Pročitajte Anina kuma oplela po njenoj porodici – Ovo je sestra Ane Ćurčić koja joj je okrenula leđa 

Pomirenje Zvezdana Slavnića i Milene Kačavende

Ata images

– Da li je Milena preterala sa svojim izjavama? Jeste, Milena je bila ostrašćena i preterala je. Ja kažem Milena jeste bila ostrašćena u odbrani svoje drugarice u želji da se zauvek reši zlostavljača. Mogu da kažem da sam najviše preterala u njenoj odbrani, najviše sam preterala u ratu sa porodicom Slavnić jer sam ih vređala nemilice. Moram danas da priznam da me je Zvezdan Slavnić više ispoštovao nego Ana Ćurčić. Više puta sam navela da mi Zvezdan Slavnić nikada u životu meni nije uputio ružnu reč, niti je u životu meni nešto ružno uradio – rekla je Milena, a zatim dodala:

Pročitajte Uloga žrtve i heroine košta – Javnost ostala zatečena objavom Milene Kačavende, moli za milost

Pomirenje Zvezdana Slavnića i Milene Kačavende

Ata images

– Kada su ga pitali: “Ko je ta Milena Kačavenda i zašto vas toliko napada”, on je jednu stvar izgovorio, a to je: “Zaista ne znam, ja sam samo bio tu da joj pomognem kada joj je muž bio na koledžu”. To je sve što je Zvezdan Slavnić nakon svoje diskvalifikacije do dana današnjeg za mene rekao i na tome moram da mu se zahvalim. Nije ulazio u dublje i ružne priče, a potpuno svestan da jedni razlog što sam ga napala svim silama i svim raspoloživim sredstvima, i njegovu porodicu koja po mom mišljenju nije smela nikada da kaže ružnu reč za Anu, je samo bilo zbog Ane. Ja sa tim čovekom kao Milena Kačavenda, lično i personalno, nikada ružnu reč nisam razmenila. Od Aninog izlaska nisam dobila nijedno hvala, a nisam ga iskreno ni očekivala – rekla je Milena.

IZVOR: ALO

FOTO: ATA IMAGES