Star

October 29, 2020 23:00

By

PREMINUO deka sa kojim je Jelena odrasla! Novak nije smeo na SAHRANU!

Samo što su proslavili peti rođendan sina Stefana, Đokoviće je dočekala tužna vest. Jelenin deda Milosav Radisavljević Losa preminuo je u 82. godini života u svom domu u selu Veliševcu, piše STAR.

“Jelenu dodatno dotuklo što Nole nije bio uz nju!”

Iako je deka dočekao duboku starost, Jelenu je gubitak duboko povredio jer je bila jako vezana za njega i kako je sama nedavno izjavila, srećno detinjstvo pamtiće po dedi i njegovom selu kraj Ljiga gde se bezbrižno igrala kao devojčica.

– Iznenadna vest da joj deka preminuo Jelenu je sačekala u Beogradu. Novak je bio tu sa njom jer su slavili sinu rođendan. Kad im je javljeno da je deka preminuo, bio je spreman da istog trenutka iz Beograda krenu u selo kraj Ljiga kako bi bili uz porodicu, međutim, Jelena za to nije htela ni da čuje – objašnjava naš izvor i nastavlja:

– Svakako da bi joj u teškim trenucima Novakova podrška bila i te kako značajna, ali pošto ga je čekao važan turnir u Austriji, Jelena je rekla da nema potrebe da se iscprljuje i da joj je dovoljno samo da se čuju telefonom. Nole je insistirao da krene jer je imao vremena. Deka je sahranjen 23. oktobra na seoskom groblju u Veliševcu, a Nole je put Austrije gde se turnir održava, krenuo tri dana kasnije. Međutim, Jelena mu je rekla da ostane u Beogradu  i nastavi sa treninzima pošto mu je cilj da pokori Austriju i da pretekne Federera na ATP listi i Nole je na kraju poslušao samo pod uslovom da mu na svakih sat vremena javlja kako je i da li je tužna – nastavlja priču izvor.

– Inače, Jelenin deka je dospeo u žižu javnosti kada je 2018. godine otet. Njega su razbojnici vezali za drvo u blizini kuće i oteli mu novčanik i mobilni telefon. To je mnogo pogodilo i uznemirilo Jelenu. Plašila se da iza napada ne stoji neko ko hoće da naudi Novaku, ali se ispostavilo da se radi o običnim seoskim lopovima koji su kasnije osuđeni na deset godina zatvora– rekao je izvor i dodao:

– Na sahrani Jelena nije mogla da zadrži suze, baš se isplakala. Kasnije je i na Instagramu napisala oproštajnu poruku iz koje se vidi da je dedu obožavala, a kako bi joj bar malo olakšao, Nole je s njom na vezi kad god ima slobodnog vremena. Žao mu je što nije bio na sahrani, pa je Jeleni dodatno zahvalan jer na tome nije insistirala. Čak i kada joj je najteže, na prvom mestu su joj Novak i njegove pobede – završava naš izvor.

FOTO: GAJA/ ATA IMAGES