Svet

October 21, 2020 20:00

By

OVO MU JE REŠILO PROBLEM! Novak Đoković pronašao lek za svoje ZDRAVLJE!

Novak Đoković posle konsultacija sa raznim lekarima, i stručnjacima iz svere zdravlja, obične i alternativne medicine konačno je pronašao rešenje za svoje zdravstvene probleme sa kojima se u prošlosti borio i to u vidu ogrlice koja na sebi ima aparat koji emituje talase.

Ne odvaja se od ovog aparata!

Kako saznajemo, najbolji teniser već neko vreme se ne odvaja od ove stvarčice koja mu pomaže da svoje telo i um drži pod kontrolom preko talasne frekvencije, a mi smo konstultovali stručnjaka koji nam je objasnio zapravo kako sve funkcioniše.

Ovaj aparat emituje frekvenciju od 7,83 herca putem svetla. Sve što postoji u univerzumu je uticaj energija pojedinih frekvencija i različitih vibracija uz pomoć kojih se duhovna energija transformiše u različite oblike. Naučnim istraživanjima ustanovljeno je da je jedan od suštinskih uslova potrebnih za dobro opšte psihičko i fizičko zdravlje usaglašenost i harmonija prirodne frekvencije Zemlje i moždanih talasa, koji se u potpunosti podudaraju, a to je tih 7,83 – rekao je za SVET ovaj stručnjak i objasnio zašto je sve ovo bitno za Novaka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

Ta frekvencija stvara osećaj opuštenosti i dobrobiti stanja u organizmu. U njenom odsustvu nastaju fizički i mentalni problemi. Svi znamo da je Nole imao najrazličitije faze, od najblistavijih do momenata kada mu nije išlo sve na ruku i kako je želeo. Nema šta nije probao i sa kim se sve nije konsultovao, čak je i način ishrane u jednom momentu totalno promenio po preporuci svog tima – istakao je stručnjak i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

Međutim, pre izvesnog vremena čuo je za ovu spravu, aparat koji mu nošenjem oko vrata reguliše energetski balans, stvara harmonizaciju unutrašnjih funkcija i stimuliše psihosomatsko blagostanje. Posle sati i sati na terenu treba telo što pre regenerisati. Dovoljno je da nosi oko vrata ovaj aparat, a efekat je brži I kada se neko izvesno vreme osoba šeta bosa po travi. Ovaj aparat sem preventivnog gde se radi na stabilizaciji postojećih kapaciteta organizma i daljeg jačanja kvaliteta svih bitnih funkcija tela i uma, ima I svojstvo regulacije. Jako je bitno što su preko naučnih istraživanja ustanovili da aparat super deluje i kad je osoba, u ovom slučaju Novak pod nekim stresom, bolovima, ako je napet, anksiozan, ili mu fali energija zbog nesanice, migrene – ispričao je izvor za naš tabloid.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

I dok se sve to nalazi unutar ove spravice, nas je interesovalo i zašto je bitno da “kućište” bude od drveta a ne nekog drugog materijala i koliko to pomaže našem teniseru.

Obloženo je američkim orahom, koji zbog svoje boje i izdržljivosti spada u jedno od najcenjenijih drveća za izradu nameštaja. Samo drvo oraha simboliše inteligenciju, mudrost i inspiraciju. Koristi se i Makasar. To je retko, egzotično drvo koje potiče iz Indonezije. Ono je od velike važnosti, a kroz vekove su ga koristili kraljevi. Deo kućišta je je od Ebonovine, koja je simbol moći, čistoće, ravnoteže i sreće. Veruje se da ovo drvo pojačava magnetnu energiju. Pored ovih, koriste se za izradu i Kokobolo, Sonokeling i Bubinga. Miks svega ovoga mora da dovede do uspeha. Naravno, Novak mora da igra najbolje što zna, a ovaj aparat je tu da mu pripomogne da se on zdravstveno oseća dobro i da u tom smislu nema nikakvih poteškoća kako bi osvojio što više titula – otkrio je izvor tabloida SVET.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET