Svet

20 Oktobra, 2020 21:00

STANJE ALARMANTNO? Nataša sa PSIHIJATROM pobeđuje STRAHOVE!

Nataša Bekvalac redovno posećuje svog psihijatra, što smatra da bi svi trebalo da rade. Popularna pevačica, kao i većina ljudi bori se sa pojedinim strahovima, a njen glavni je samoća.

Samoća joj ne prija!

Nataša kao i svako živo biće ima strah ili fobiju od nečeg. Ona ne voli da bude sama. Ok joj je neki vremenski period, kao i svakom. Kad želiš da se opustiš, osamiš, budeš rasterećen od svega, skreneš misli. Ali da sama živi, odnosno samo sa decom stvara joj neprijatan osećaj, nelagodu i neku vrstu nesigurnosti, straha. Navikla je da uvek bude u porodici. Prvo, dok je bila mlada sa roditeljima i sestrama, posle toga kada se udavala sa svojim izabranicima, ali solo joj je jako teško. Kao i svima, i njoj se motaju tada razne stvari po glavi, nekad se upadne i u depresiju, i tako u krug. Zato se i odselila bila iz Beograda, odnosno vratila u rodni Novi Sad. Sestra Kristina živi sa svojom porodicom, pomirila se sa suprugom, Dragana takođe – ispričala je za SVET Natašina prijateljica i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) дана

Međutim, stvari se očigledno polako popravljaju uz pomoć lekara, pa je Nata sa decom ponovo u Beogradu. Puno joj znači i što je Dragana otvorila salon lepote u glavnom gradu, pa je često kod njem tako da Nataši nije više baš toliko teško. Ipak, ona redovno ide na seanse kod svog lekara. Priča mu šta je muči, tišti, čega se boji, pa oni zajedno pokušavaju da na najlakši način prevaziđu njene probleme. Po potrebi Nata uzme neki od lekova koji su pravljeni na biljnoj bazi, tako da, na sreću nije u fazi kada mora da koristi bilo kakvu ozbiljnu terapiju. Ovo je više za rasterećenje moždanih vijuga i relaksiranje generalno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

Pevačica ističe da se na neki način u današnje vreme podrazumeva da svako treba da posećuje lekara.

Ja imam svog psihijatra i redovno ga obilazim. To smatram na neki način zdravstvenom higijenom, baš kao i što bi trebalo kod ostalih lekara da se kontrolišemo s vremena na vreme, da vidimo da li smo zdravstveno ok. Ko će da vodi brigu o našem zdravlju ako ne mi sami. Onaj ko u današnje vreme ne posećuje psihijatra ili već ima neki problem ili je toliko mentalno jak da ništa ne može da ga poremeti – rekla je Nata za naš tabloid.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ