ćerka harisa džinovića
Svet

13 Avgusta, 2020 17:00

Haris u DEPRESIJI! Korona mu UBILA DRUGARA!

Haris Džinović se u poslednjih vreme jako loše oseća piše STAR! Iz kuće skoro i ne izlazi, a u depresiju je pao jer je izgubio bliskog prijatelja!

MELINA: „HARI SE JAKO LOŠE OSEĆA!“

„Tačno je, izgubili smo jako bliskog prijatelja od ove opake bolesti. Jako se loše osećamo zbog toga i Hari i ja. Kod kuće smo, ne izlazimo nigde i u čudu smo šta se ovo dešava oko nas. Već smo izgubili nadu da će ovo proći”, kratko je za STAR rekla Melina Džinović ne želeći da otkriva u kakvom je zapravo stanju njen muž.

Sa druge strane, njihov jako blizak prijatelj kaže da Haris ni suze ne može da suzdrži, a važi za jakog muškarca.

„Čuo sam se sa njim telefonom i jako smo kratko razgovarali. Povukao se u sebe. Em ova situacija, nema putovanja na koje je navikao, em je izgubio prijatelja. Pomalo je i on u strahu, ne toliko zbog godina, nego zbog svoje porodice. Ne izlazi iz kuće nigde, jedan momak im donosi namirnice iz prodavnice. Melina je uz njega, teši ga i bodri. Nije ni njoj lako, bavi se decom, izvede ih u neki park gde nema puno ljudi, a onda se vraća kod Harija i nagovara ga da ustane, da se obrije, objašnjava mu da život mora da ide dalje. Ali on je takav. Povuče se u sebe i samo ćuti. Proći će ga valjda ta faza”, rekao je za STAR Harisov drug koji se u jednom trenutku i sam zabrinuo za njegovo psihičko stanje.

NOVI STAR! Potresna ispovest sina Isidore Bjelice! Šok slike: Sudar Cece i Čede na groblju! Policija traga za decom Tanje Savić! Viktor krije od Brene da se ženi!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR