Đina Džinović obratila se za pomoć svet novine svet portal
Svet

April 13, 2024 19:30

By

Novi problem: I majka i ćerka se zaljubile pa jedna drugoj okrenule leđa, Đina moli za pomoć

Đina Džinović obratila se za pomoć

Priča o odnosu Meline Džinović i njene dece nakon razvoda od pevača Harisa Džinovića, naročito nakon što je otkriveno da kreatorka nije u dobrim odnosima sa naslednikom ne jenjava. Buru je podigao i potez ćerke Đine koja je majku otpratila sa društvenih mreža.

Đina Džinović obratila se za pomoć svet novine svet portal

Foto: Instagram

Đina Džinović obratila se za pomoć, otkrila šta je muči

Iako je razvod Harisa i Meline podelio javnost, njihova ćerka živi punim plućima, te neretko na svom Instagram profilu objavi fotografije iz noćnog provoda. A nakon raskida s fudbalerom, uplovila u vezu sa izvesnim Andrejom sa kojim uživa u ljubavi više od godinu dana.

Koliko se njih dvoje zaista vole, Đina je pokazala je objavom na Instagramu. Naime, njoj je Andrej priredio iznenađenje za rođendan, a onda joj se i obratio emotivnim rečima:

“Srećan rođendan Bubo. Volim te”, napisao joj je.

Pročitajte Razveli se Keba i Olja posle 3 decenije braka – Pevačeva ljubavnica iznela sve detalje

A da se ćerka Harisa i Meline trudi oko svog dragog bilo je jasno i sinoć kada se Đina Džinović obratila za pomoć svojim fanovima. Naime, ona je na svom Instagram storiju napisala da joj je potrebna pomoć da pronađe frizera.

“Gde da se isfeniram sad, plsss”, napisala je verovatno u panici pred izlazak koji nije bio planiran. To su mnogi protumačili kao dobar znak, budući da Đina nije u lošem  raspoloženju zbog porodične drame, već se okrenula svom životu i zabavi.

Đina Džinović obratila se za pomoć svet novine svet portal

Instagram printscreen

Inače, nakon razvoda, Haris se više puta obraćao medijima, a izjavio i da je njihov sin Kan veoma ljut na majku i da njih dvoje nisu kontaktu jer mu se ona nije javljala više od mesec dana. Ćerka Đina je oduvek bila privržena Melini i nije se oglašavala nakon što joj je majka napustila porodični dom.

Pročitajte Novi potresi u domu Džinovića, posle Harisa i Melina ogorčena ćerkinim ponašanjem, ovo nikada neće prihvatiti

Međutim, pre nekoliko dana, šokirala je javnost otprativši majku sa Instagrama. Naravno, odmah su krenula šta se desilo između njih dve, a u javnosti su se pojavile i priče da je Đina ljuta što je Melina ušla u vilu i pokušala da isporovcira Harisa, pa su na kraju oboje morali da daju iskaz u policiji. Šta je pak istina, niko od Džinovića nije objasnio.

Đina Džinović nikada nije komentarisala ni priče da Melina već neko vreme uživa u ljubavi sa drugim muškarcem (koji je  samo dve godine stariji od nje) iako su ona i brat, kako Haris pretpostavlja, u tu temu upućeni bolje od njega. Melinin novi dečko je poznat javnosti i oduvek je važio za izrazitog zavodnika i jednog od najpoželjnijih ljudi iz javnog sveta.

AUTOR: Svet