Scandal

24 Decembra, 2020 16:14

PREOKRET! Sanja ŽESTOKO OPLELA po Anđelu pa spomenula NJU!

Aktuelna učesnica „Zadruge” Sanja Stanković danas je otišla do Drveta mudrosti kako bi sa njim popričala o sada već bivšem dečku Anđelu Rankoviću.

Sanja nije štedela reči – žestoko oplela po Anđelu!

Naime, Sanja je istakla je je veoma ljuta na svog bivšeg dečka i da joj je žao što nije testirala njegove emocije pre nego što su uplovili u emotivnu vezu, a onda se dotakla i Rankovićeve bivše devojke Teodore Džehverović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Jako sam besna na njega, on očigedno ne može sa jakim devojkama, isto kao i sa Teodorom. On je sinoć nešto kao sa Natašom komentarisao, šaputao, ja sam poludela. Jedna osoba mi je rekla da je Nataša izjavila da želi da se bori za njega. Ja svakako neću da se mešam tu, sa muškarcem koji nema stav. Posle one afere sa trudnoćom, neka ih, on je čak hteo i da beži. Njima treba vreća za pražnjenje, a ja ta vreća nisam – rekla je Sanja i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Why always me? (@andjelo7)

On je jedina osoba koja može da utiče na moje raspoloženje. Kada je on dobro, ja sam isto, kada nije, ja sam nervozna. Jednom mi je rekao da ume da bude inadžija. Meni je samo krivo što smo upropastili prijateljstvo, sada nismo ništa. Trebala sam ja njega da testiram, on ovde ima bivše, a ne ja. Ovo nisam videla, da se dve bivše združe, pa da mene ogovaraju – besnela je zadrugarka.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ