Star

25 Septembra, 2020 18:00

Tomina majka LJUTA na Nadeždu! „Sramoto, BLATIŠ oca svog deteta zbog PARA!”

Nadežda Biljić ostavila je Tomu Panića zbog flertovanja i zbližavanja sa Draganom Mitrović. Kako je već rekla za STAR, ne želi više da ga vidi, a kako bi imao informacije o sinu Longu moraće da se čuje sa pevačicinom mamom, jer ona sa njim neće da ima kontakt. Zbog svega toga, nju je osudila Tomina majka!

Brani sina!

Tomina majka je baš ljuta na Nadeždu, ubeđena je da pravi veštačku frku. Kaže kako niko nije primetio taj flert samo Nada! Bila je besna, pa je zvala pevačicu i svašta joj rekla: ‘I ti si sada majka, kako možeš tako javno da pišeš i da ga ostavljaš, niste vi u vezi, imate dete, moraš da razgovaraš sa njim. Toma je ušao tamo da zaradi novac da imate za vas i dete, zar je njemu lako da ne bude pored sina? Sramota da te bude da tako javno blatiš oca svog deteta. Niko nije primetio da se on zbližio sa tom, ali ti jesi?! Znači da on ne sme da popriča sa ženskom osobom!’ Baš je bila ljuta Tomina majka na Nadeždu, ali je Nada terala po svom i rekla je svekrvi da nije samo ona primetila, već svi u njenoj okolini -kaže nam izvor iz Svilajnca i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@nadezda_biljic_official је поделио/ла објаву дана

Čak joj je rekla da razume da ona brani svog sina, ali da treba da razume i nju, da ona ima šećer i da njoj stres ne treba! Takođe je dodala da ona kao baba svog unuka može da vidi kada god poželi, ali da je ona odlučila da sa Tomom više ne bude jer nije poštovao dogovor! – rekao je izvor za naš tabloid i otkrio da Tomina majka i brat pokušavaju na sve načine da Tomi skrenu pažnju da se kloni te Dragane!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR