Ispovest Lepe Lukić svet portal
Svet

March 25, 2022 13:01

By

Pričalo se da je Bekuta nasledila Mrkine milione, a sad Lepa Lukić sve otkriva: “Ana mora da radi”

Za života Milutina Mrkonjića estrada je Ani Bekuti zavidela ne samo na ljubavi i pažnji nego i na udobnom životu. A za “med i mleko”, po mišljenju mnogih njenih kolega, bio je zaslužan ugledni inženjer, bivši ministar i političar Mrka.

Bekuta nasledila Mrkine milione?

Pričalo se da Ana ne mora nikad da uzme mikrofon jer Mrka ima milione. Pa su govorili su i da joj je on poklonio penthaus na Vračaru, da pored njega živi kao kraljica. I kad je ostala bez voljenog čoveka, opet su joj iza leđa govorili, lako je njoj, on je nju zbrinuo za starost – priznaje Bekutin kolega kojem je zasmetalo što joj sada zameraju nastupe.

PROČITAJTE I: Ana Bekuta tek sada otkrila istinu iz Mrkinog života. On je o ovome ćutao!

ANA BEKUTA

ATA/IMAGES

I dok Anu mnogi iza leđa ogovaraju da nije trebalo tako brzo da se vrati pesmi, ima i kolega koje je razumeju i podržavaju. Jedna od njih je i Lepa Lukić koja je u intervjuju za novi broj SVET koji je na kioscima sve ispričala:

Na vezi smo Ana i ja, naravno. Ja nisam mogla da idem na sahranu Mrki, tačnije, nisam smela zbog korone. Šta će žena, mora da nastavi dalje, bavi se ovim javnim poslom. To ti je kao da si kopač, posao je posao. Ana je već zakazala koncerte, tako sam čula, svi su je kritikovali, ali morala je, tu se ne bira. Ostala je sama, mora o svemu da brine. Ne znam zašto su je napadali, to je život.

PROČITAJTE: TOTALNA PROMENA! Anastasija Ražnatović više ne liči na sebe! (FOTO)

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ