ana bekuta i mrka
Star

February 16, 2022 12:15

By

Ana Bekuta tek sada otkrila istinu iz Mrkinog života. On je o ovome ćutao!

Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je krajem prošle godine u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, a pevačica Ana Bekuta, koja je bila Mrkina velika ljubav, još se nije oporavila od velikog gubitka.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Ana Bekuta još ne može da se oporavi od gubitka voljenog čoveka. U Milutinu Mrkonjiću imala je najveću ljubav, podršku i pažnju koju joj pre toga nije pružio nijedan muškarac.

Karađorđeva zvezda prvog stepena

Kako je Ana aktivna na društvenim mrežama, sada se oglasila povodom Karađorđeve zvezde prvog stepena koja je Milutinu Mrkonjiću posthumno dodeljena na Dan državnosti Srbije.

Pročitajte: “Ljubav nikad ne prestaje!” Anina dirljiva poruka Mrki na današnji dan će vas potpuno slomiti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

– Milutin Mrkonjić, kako mu sada na grobu piše, heroj obnove zemlje. Celog svog života je gradio, nikad nije rušio. Celog života pomagao i trudio se da nikada ne povredi nikoga. Celog svog života bio posvećen, celog svog života hteo bolje i više za celo društvo i državu. Celog svog života gradio mostove. I bukvalno i figurativno. Bila je čast živeti s njim – napisala je Ana na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Isplivala istina o bračnom trouglu! Đole Đogani priznao: “Kad je zatrudnela shvatio sam da se zaljubio!”

 

AUTOR: STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN/INSTAGRAM