Mikina i Gibina majka
Svet

22 фебруара, 2023 10:22

Mika i Giba se oglasili posle promene pola: Lepe smo i srećne! Otac Rade ne prihvata da su sad žene

Promena pola je i dalje tabu tema svuda u svetu, međutim, baš kod nas u Beogradu, izvršene su brojne operacije promene pola. Naime, ljudi iz celog sveta, među kojima su i neke poznate ličnosti, prepustili su svoj život u ruke naših stručnjaka. Među njima su i poznati rijaliti učesnici Mika i Giba Vasić, koji su postali Ivana i Ana Nikolić.

Pročitajte: Mika i Giba promenili pol – Majka Rada za sve krivi sebe

Mika i Giba Vasić

Instagram

Promena pola je Gibi i Miki konačno donela mir i sreću, što su u kratkoj izjavi i potvrdili.

-Tačno je, sada smo žene. Lepe smo i srećne i to je sve što u ovom trenutku mogu da vam kažem. Ne zamerite, ne bismo o detaljima, izjave na ovu temu ne dajemo – rekla je Ana Nikolić, čija se sestra bliznakinja, Ivana, pre nekoliko dana udala.

Otac Rade koji je do prošlog leta podizao sinove, a sada ima ćerke, i dalje negira da su njegovi sinovi promenili pol, tvrdeći da su i dalje muškarci, te da svadba o kojoj smo pisali nije bila jednog od njih, već njihove rođake.

Pročitajte: Mikin i Gibin brat znao za promenu pola – Evo šta je rekao

Rajko Ristić

Ipak, majka Rada Vasić je sve potvrdila.

– Hvala vam na čestitkama, ali ne bih puno govorila o operaciji i promeni pola. One su sada žene, neka su mi žive i zdrave i srećne, to je sve što jednom roditelju treba – rekla je Rada Vasić.

Kako piše Alo, Ivana i njen suprug, ali i Ana, ovih dana se vraćaju u Nemačku, gde inače žive i rade.

– Njih dve su ženske frizerke i to dugo veoma uspešno rade. Time su se bavile i u rodnoj Plani, ali poslednjih godina rade u Nemačkoj gde je zarada mnogo veća, a njihov život znatno komforniji – ispričao je izvor.

Pročitajte: Mika i Giba Vasić zaljubljeni su u ovog popularnog pevača

Printscreen

Podsetimo, blizanci Mika i Giba, koji su promenili pol početkom leta 2022, poznati su po učešćima u rijaliti formatima „Veliki brat“ i „Zadruga“. Ceo honorar koji su dobili tokom učešća iskoristili su za operaciju koju su izvršili u Beogradu. Tokom svoje rijaliti karijere često su isticali da bi voleli da promene pol, a oblačili su i žensku garderobu.

– Žena ne možeš da postaneš preko noći. Prve korake ćemo preduzeti posle rijalitija – izjavljivali su Mika i Giba tada, a onda objasnili da je razlog njihovog učešća novac koji planiraju da investiraju u operativni zahvat i hormonske terapije.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR, ALO

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM, PRINTSCREEN