Promene u Zvezdama Granda
Svet

27 јуна, 2023 16:14

By

U Zvezdama Granda više ništa neće biti isto: Sledi promena koju niko nije želeo, Saša zvanično potvrdio

Promene u Zvezdama Granda uslediće od sledeće sezone

U subotu je završena i ova sezona Zvezda Granda, a Makedonka Slavica Anđelova je odnela pobedu.

Ja sam ponosan na sve svoje kandidate. Ona je zasluženo pobedila, dobila je najviše glasova publike. Želimo joj uspeh u daljem radu. Posle 10 minuta glasanja video sam na telefonu da je velika verovatnoća da će ona pobediti – rekao je Saša.

Pročitajte Viki više nije mogla da ćuti, pa sve priznala – Istina je da neke Zvezde Granda nisu imale novac, a evo šta im se onda desilo 

Promene u Zvezdama Granda

Ata images

– Ona će karijeru graditi paralelno i ovde i u Makedoniji. Dobiće ove pesmu i spot, gostovaće u svim našim emisijama. Veruje da ima mnogo više šanse u Makedoniji zato što je prva pobednica iz Makedonije koju smo imali. Tamo će imati najveću popularnost, ali mi ćemo je gurati. Mislim da bolji savet od Đorđa Davida ne mogu da joj dam.

Pročitajte Majka Zvezde Granda optužila Snežanu da joj je tražila novac, a sad je oplela i po Ceci

Promene u Zvezdama Granda

Ata images

Popović se dotakao i ostalih takmičara.

– Naše je da damo ono što smo obećali. A ko će biti najveća zvezda u ovoj sezoni i da li će biti zvezda, mi to ne znamo. To je veliko pitanje. Želim da kažem da smo ove godine imali rekordnu gledanost.

Iako će žiri ostati u istom sastavu, očekuju nas pomene u Zvezdama Granda.

Pročitajte Jelena Karleuša otkrila zašto je napustila Zvezde Granda i šta zaista misli o Saši Popoviću

Promene u Zvezdama Granda

Ata images

– Isti sastav, druga pravila samo, drugačija postava, daleko zanimljivije, smanjen broj kandidata. Biće interesantnije. Nagrade će ostati iste. Ranije smo dodeljivali stanove, bilo je više para. Najveća nagrada za pobednika i za nekog ko se takmiči je kada bi mogao da dobije hit pesmu, ali danas napraviti hit je jako teško – smatra bivši direktor „Granda“.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES