Star

6 Februar, 2021 12:00

Promenila LIČNI OPIS! Posle rijalitija Maja mora da menja i ličnu kartu!

Posle nebrojeno intervnecija na svom licu rijaliti zvezda Maja Marinković, je uspela u onom što je želela, da liči na Barbiku i ostale stralete, ali je na tom putu izgubila sebe, tačnije svoj izgled.

Ne liči na sebe

Pošto Maja više ne liči na sebe, moraće da zameni i sva lična dokumenta sa slikom, jer zakon naleža da u slučuj bitnije izmene izgleda, moraju i da se menjaku dokumenta. Ko zna, posle toliko operacija, možda će Maja morati da dokazuje da je ona, zaista Maja?!

Majina bliska prijateljica otkrila je šta je sve Maja uradila na svom licu:

Maja je poslednjih godina na svom licu uradila sve što je mogla. Operisala je nos, iskosila oči, povećala usne i grudi, te potpuno izmenila donju trećinu lica i brade. Takođe, popunjavala je jagodice i uradila potpunu remodulaciju lica – ispričala je bliska Majina prijateljica.

Rijaliti zvezda uvek je bila nezadovoljna svojim fizičkim izgledom i uradila je sve da liči na nekog drugog.

Nervirale su je oči, tačnije oblik… Smetalo joj je što ima tužan pogled i spuštene kapke. Takođe, zubi su joj bili mali i lošeg kvaliteta. Sanjala je blistav osmeh – ispričala je Majina drugarica objašnjavajući nam njen put transformacije, pišu Kurir i Alo.

Kada je sredila zube, poželela je veće usne. A kada je i njih napumpala, onda je shvatila da joj oblik lica ne odgovara i da joj se ne sviđaju ni jagodice, ni brada. Zbog toga je morala da radi kompletnu remodelaciju nitima, ali i raznim hijaluronskim filerima –  pojasnila je ona

Operacije su Maju Marinković koštale desetine hiljade evra, ali novac nije bio važan, jedino je želela da promeni lični opis.

Stalno je govorila: „Želim da ličim na Barbiku”, i evo, uspela je. Liči i na barbiku, i na Anu Korać i na mnoge druge lepotice sa Instagrama kojima se divila, ali na sebe više ne liči. Poslednja Majina plastična operacija je bila operacija nosa i ona ju je najviše promenila. Iako se čini da je sada zadovoljna svojim odrazom u ogledalu, poznavajući je, ne sumnjam da će nakon „Zadruge 4” opet poželeti da nešto menja – zaključio je izvor za Kurir i Alo.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ