Prva žena Danila Ikodinovića
Svet

August 19, 2023 19:00

By

Rodila mu je stariju ćerku, mnogima je lepša od Nate i Maje: Ovo je prva žena Dače Ikodinovića

Prva žena Danila Ikodinovića prava je lepotica

Danilo Ikodinović završio je profesionalnu karijeru pre skoro deceniju i po i trudio se da se od tada u javnosti pojavljuje samo kada ima nešto bitno da saopšti. Ipak, pratili su ga mediji u stopu posebno kada je na brak sa novosadskom Barbikom stavio tačku. O njihovom odnosu mnogo se polemisalo, ali nije tajna da zajedničkim snagama odgajaju ćerku Hanu.

Pročitajte: Ljubav se ugasila, brak nam se odavno raspadao – Dača Ikodinović iskreno progovorio o razvodu

Prva žena Danila Ikodinovića

Ata images

Nekadašnji vaterpolista sreću je našao pored odbojkašice, Maje Ognjenović sa kojom godinama uživa u ljubavi i skladnom braku. Jedno drugom su podrška, a Dača nikada nije krio da je presrećan što mu je Maja ušetala u život jer posle dva propala braka u njoj je pronašao sve što mu je trebalo.

Pročitajte: Dača Ikodinović uslikan sa njom, nisu skidali osmeh sa lica, šta će mu Maja reći na ovo (foto)

Prva žena Dače Ikodinovića

Foto: Ata images

Da, dobro ste pročitali. Dva braka. Pre Nataše, sportista je bio u braku, a prva žena Dače Ikodinovića potpuna je misterija. Jedino što javnost o njoj zna jeste njeno ime. Anja se za Daču udala 2000. godine i podarila mu ćerku Andreu, koja je sada već odrasla devojka. Ipak, ovaj brak nije dugo potrajao, a pa su se rastali u prijateljskim odnosima još davne 2003. godine.

Pročitajte: Rastali se Maja Ognjenović i Dača Ikodinović – Odlazak je dugo bio planiran (foto)

Prva žena Danila Ikodinovića

Ata images

O dami koja mu je podarila stariju ćerku Dača je do sada samo jednom govorio, kada se o njegovom razvodu od Nataše Bekvalac neprekidno pisalo:

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images