Scandal

8 Oktobra, 2020 22:00

Rada se izjadala Dragani Mirković! Molim te, POMOZI MI! Ja ovako više NE MOGU!

Iako se trudi da to niko ne primeti, Rada Manojlović je mesecima u depresiji, pa je rešila da se za pomoć obrati starijoj koleginici Dragani Mirković!

Rada ne zna gde bije!

Naime, Dragana je Radu zavolela čim se ona pojavila na estradi i bliske su od kada se znaju, gleda je kao na svoje dete! Istina, ne viđaju se često, međutim, Dragana je uvek tu za nju i Rada to dobro zna! I baš zbog toga mlada pevačica sada je rešila da se za pomoć obrati upravo Gagi jer ne zna kome drugom da se izjada!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) дана

Rada je svesna da je u zrelim godinama, a da je u vezi sa Harisom, koji je dosta mlađi i još mu nije vreme da se skrasi. Ona je toga bila svesna i kada je s njim započela vezu, ali se nadala da će on ranije da se uozbilji, međutim, ništa od toga – započinje naš izvor i dodaje:

View this post on Instagram

🙂

A post shared by Haris Berkovic (@_harisberkovic) on

Sa druge strane, Rada bi već trebalo da se udaje i da rađa, a on joj ti i ne pominje, kao da mu to nije ni na kraj pameti, pa se pevačica u tugu dala. Baš je nesrećna u poslednje vreme, a kako ne želi da opterećuje oca i sestru Maju, pozvala je u pomoć Draganu. Znam da joj je rekla: Gago, pomozi mi ako Boga znaš! Ja ne mogu više, ne znam šta da radim. Volim Harisa, voli i on mene, ali njemu se ne žuri, a mene hvata panika, nisam ja više klinka – prepričava naš izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана

Naravno, Dragana se odmah angažovala i obavila sa Radom dug razgovor. Ona nju gleda kao na svoju ćerku, pa joj je dala odličan savet. Rekla je: Rado, znam da je teško, ali ne brzaj! Triput meri, jednom seci! Samo polako jer što je brzo, to je i kuso! Veruj ti svojoj Gagi, sve dođe na svoje samo ako si mudra i strpljiva! Ako sada počneš da pritiskaš Harisa, pobeći će ti sa prvom opasnicom, nemoj to da radiš! Budi pametna i slušaj mene – prepričava nam izvor i za kraj kaže:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) дана

Radi je već bilo mnogo lakše nakon razgovora sa Draganom, a sigurno je i primenila njene savete.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!