Rada Manojlović, Haris Berković
Scandal

24 Septembra, 2020 22:00

RADA SIKĆE NA HARISA! Prestani da lajkujes slike PEVAČICA!

U poslednje vreme Rada Manojlović se svako malo ljuti na svog dragog Harisa Berkovića! Pre svega joj smeta što je on u Bosni, a ona u Srbiji i već nekoliko nedelja su razdvojeni, ali ni to nije sve! Radmila je, kako nam prenose njene prijateljice, primetila da Haris ponekad lajkuje slike koleginica pa joj je pao mrak na oči!

Puca od ljubomore!

Radu malo drmaju i hormoni, pa je nervozna u poslednje vreme, a Haris… Šta će, prvi se našao na udaru! Baš je osula paljbu po njemu! Siktala je na telefon da se orilo Četereže: Prestani da lajkuješ slike pevačica! Kakav je to način, na šta ja tebi ličim?! Lajkuješ Milici Pavlović, pa Milici Todorović... – prepričava izvor SCANDALA! i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) дана

Baš je bila ljuta, pa je Haris jedva uspeo da je ubedi da to nije njegov lični nalog, već da neko lajkuje od admina koji vodi jednu od njegovih fan stranica. Baš mu isprva i nije bilo pravo jer nije bio kriv, ali Rada tako nervozna samo je videla po Instagramu kako izlazi Haris, Haris, Haris... I zato je i digla frku, a bez potrebe! Kao da on sve redom lajkuje, a zapravo se radilo o stranicama njegovih grupa i fanova. Jeste on lajkovao slike par devojaka s kojima se družio u detinjstvu i o tome je obavestio Radmilu, ali pevačice nije! Kažem vam, jedva joj je objasnio i ona se tek tada smirila, a i shvatila je da nema razloga da se buni! Pa sve i da lajkuje neke slike, sve su to njihove koleginice – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!