Fotografije Vesne Đogani nekad i sad svet portal
Svet

February 2, 2023 19:00

By

Razveli se zbog njenog ponašanja: Đole Đogani otkrio istinu o braku i zašto je sve puklo preko noći

Razvod Đoleta i Slađe desio se zbog ovoga

Đole Đogani je više od 20 godina u bračnoj zajednici sa Vesnom, a o njegov prethodni brak i dalje intirigira javnost jer je nedugo posle razvoda od prelepe Slađe uplovio u vezu sa današnjom suprugom.

Pročitajte: Vesna Đogani loše – Ugroženo zdravlje poznate denserke, bolest je napredovala

Odnos Vesne i Đoleta

ATA images

Đole Đogani koji je inače veoma transparentan i koji bez zadrške priča o svom prethodnom ali i sadašnjem braku, otkrio je nepoznate detalje razvoda od Delibašićeve, navodivši ove razloge:

– U periodu razvoda mnogo sam je štedeo u medijima i dobio po leđima. Nisam ja bio taj zbog kog se desio razvod, nego ona. Slađa nije mogla da se snađe kad su u pitanju popularnost i novac. Nismo mi imali mnogo, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta – izjavio je denser i dodao:

Pročitajte: Spavala si sa Đoletom a sada se smeškaš – Slađa Delibašić otkrila šta misli o Vesni Đogani (VIDEO)

– Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: “Ajde lepo da završimo sa svim tim, ispričao je denser u dokumentarnom filmu.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images