Karijera Tanje Bošković svet portal svet tabloid
Svet

April 17, 2023 09:00

By

Recept za zdrav život: Tanja Bošković više od tri decenije nije bila bolesna, a otkrila je i zbog čega

Recept za zdrav život otkrila je glumica Tanja Bošković

Iako je, bar kada su dame u pitanju, godine potpuno suvišno pominjati, glumica Tanja Bošković svoje ne krije, naprotiv. S ponosom ističe da je na pragu osme decenije, srećna što je i dalje živa, zdrava i što traje.

Pročitajte: Tanjir pun zdravlja za fit trudnice – Drage dame isprobajte ovaj savršen recept Ane Ivanović 

Recept za zdrav život

Ata images

A, da ni zdravlje, kao ni trajanje nisu došli sami od sebe jasno je po načinu na koji živi lepa glumica, koja je recept za zdrav život podelila sa svima.

– Spadam u ljude čeličnog zdravlja. Poslednjih 35 godina nisam imala ni kijavicu. Ne znam kako su ljudi postali inertni. I dalje trčim, skačem, jurim, ludujem i pevam. Volim more i da plivam. I dalje jedem šaku hrane dnevno. Nikom nije potrebno više. Živim jedan zdrav seljački život. Nemam potrebu za prejedanjem u bilo kom smislu – rekla je Tanja, pa nastavila:

Pročitajte: Definicija lepote ogleda se u fotografiji koju Tanja Bošković krije ceo život, evo šta je na njoj FOTO 

Recept za zdrav život

Ata images

– Verovatno me molitva, pričešćivanje i ispovest drže u dobrom duhovnom i fizičkom zdravlju. To je moja radost. Nikad se nisam prostirala više nego mogu. Gospod mi je dao dara koliko mi je dao, a ja zadovoljna. Gospod je dao da imam decu, ja presrećna – rekla je svojevremeno glumica, a prenosi Gloria.

Kako telo sluša um, glumica se ne prepušta crnim mislima već kroz život ide sa osmehom.

Pročitajte: U desetoj deceniji života pali cigaru za cigarom a zdravlje joj je savršeno – Ovo je tajna Mire Banjac 

Recept za zdrav život

Ata images

– Trudim se da nemam loše misli. Doživljavam ih kao greh. I kad dođu loše misli, očetkam ih sa sebe. Nisam morala da nosim tuđim imenom potpisane haljine da bi mi rekli da sam vredna. Nahranjena sam ljubavlju svojih roditelja, sestre, dece, prijatelja i komšija. Ništa nisam morala. Ne trebaju mi automobili i svuda idem peške. Uđem u gradski prevoz samo ako žurim. Zdravlje se nalazi u našim dušama. I telo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao. Ubi vas pamet i kalkulacija, ovo se obraćam čitaocima. Rasteretite svoje duše i radujte se – otkrila je Tanja Bošković svoj recept za zdrav život, ali i srećan, takođe.

AUTOR: SVET

IZVOR: GLORIA, ZADOVOLJNA.RS

FOTO: ATA IMAGES