Pravila trudne Ane Ivanović
Svet

17 Decembra, 2022 20:00

Potresi u porodici: Svekar i svekrva Ani Ivanović zagorčavaju život, Bastijan između dve vatre

Roditelji Bastijana Švajnštajgera snaji zadaju ozbiljne muke

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger novogodišnje praznike dočekaće sa sinovima Lukom i Leonom u njihovom prelepom i nedavno završenom domu u podnožju austrijskih Alpa. Bračni par sportista godinama uživaju u skladnom odnosu i sjajno se slažu bez obzira u kom delu sveta žive. Ljubav je njihov pokretač pa svaki nesporazum ubrzo izglade.

Pročitajte: Ana Ivanović u suzama šta joj je Bastijan priredio, on čak i progovorio na srpskom – Ženo moja (video)

Roditelji Bastijana Švajnštajgera

Foto: Instagram

Otkako se napustili Ameriku i skućili se u Evropi, roditelji Bastijana Švajnštajgera često ih posećuju. Iako su u sjajnim odnosima, Ana ne krije da joj svekar i svekrva zadaju muke. Naime, gostujući na „RTL-u“, Ana je priznala da nikako ne može da se sporazume sa Bastijanovim roditeljima jer govore bavarskim akcentom.

To mi predstavlja problem. Tek počinjem da razumem nemački, a onda mi oni dođu s bavarskim – priznala je kroz osmeh Ana i dodala da vredno uči nemački, kao i Bastijan srpski, dok deca već govore oba jezika.

Pročitajte: Na mestu gde su se zavetovali jedno drugom – Ana i Bastijan prošetali sinove Venecijom, dečaci prvi put u javnosti

Roditelji Bastijana Švajnštajgera

Foto: Instagram

Roditelji Bastijana Švajnštajgera vole da provode vreme sa unucima, a s obzirom da žive nedaleko jedni od drugih, baka i deka servis često uskače u pomoć roditeljima. Takođe i Anini roditelji česti su gosti porodice Švajnštajger, a Ana ne krije da ipak najviše voli kada joj obaveze dozvole da poseti svoj rodni grad.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram