Sinovi Ane Ivanović
Svet

November 10, 2022 10:15

By

Luka i Leon nisu kao sva deca: Sinovi Ane i Bastijana imaju neočekivana interesovanja, evo čije gene su nasledili

Sinovi Ane Ivanović su veoma kretivni i radoznali 

Ana Ivanović ne govori baš često za sprske medije, ali danas se javila sa sunčane Majorke. U uključenju u emisiju “Kec na jedanaest” na K1, nekadašnja teniska princeza, sada majka i vlasnica kozmetičkog brenda, pričala je o porodičnom životu i otkrila na koji način vaspitava sinove Luku i Leona.

Pročitajte: Luksuzni kompleks koji vredi čitavo bogatstvo – Do sad neviđeni detalji u raskošnom domu Ane i Bastijana (FOTO)

Rođendan Ane Ivanović

Foto: Instagram

– To što sam postala majka je nešto najlepše što mi se desilo u životu, ali je u isto vreme i naporno. Želim da deci usadim sve ono čemu i ja težim, što nije lako. Iako sam se profesionalno bavila sportom, često putovala i malo spavala, ovakvu vrstu umora tada nisam doživljavala. Ali, sve zaboravim kada vidim osmeh na licu svoje dece – iskrena je lepa Ana, koja je Bošku i Aleksandri otkrila i da su porodično svi vrlo aktivni.

Pročitajte: Ana Ivanović u suzama šta joj je Bastijan priredio, on čak i progovorio na srpskom

– Trudimo se da što više vremena provodimo napolju i budemo u prirodi. Ne gledamo televiziju. Vozimo bicikl, trčimo po travi… Luka i Leon obožavaju i da se igraju automobilima, kao svi dečaci. Njih dvojica su potpuno drugačiji. Stariji je više povukao na mene, a mlađi je kao tata. Luka je kreativan, voli knjige, crta, piše. Leon je aktivniji, možda on bude teniser – nasmejala se Ana i dodala da nije ona ta koja sinove motiviše da igraju tenis, već tata Bastijan, piše Hello!.

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram