frizura jelene đoković
Svet

July 27, 2022 12:16

By

Jelena Đoković ponovo tema ogovaranja: Žena najbogatijeg tenisera na važan događaj došla zapuštena (foto)

Frizura Jelene Đoković idealna za svaku priliku

Veliku pažnju tokom svakog pojavljivanja definitvno privuče Jelenin stil. Osim odevnih komada fokus se stavlja i na njenu frizuru, o kojoj danas pišemo.

Frizura Jelene Đoković – Pletenice kao zaštitni znak

Frizura Jelene Đoković uvek privuče pažnju javnosti a mnogi ovih dana baš spekulišu o njenom imidžu. Na nedavnom pojavljivanju sa svekrvom na International Fashion Festivalu u Crnog Gori sve je zasenila izgledom.

Pročitajte: Jelena Đoković je ovoj lepotici srušila snove – Planirala je da se uda za Novaka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Svekrva i snaja, prisustvovale su važnom događaju u čast sto godina rođenja ikone mode Pjera Kardena. Za sve to vreme Jelena je u prvom redu blistala, a sve poglede još jednom je privukla njena besprekona frizura. Oni koji se odlično razumeju u modu i to koje frizure su ovog leta popularne primetili su da Jelena ide u korak sa trendovima, a mnogi su komentarisali da su pletenice gotovo postale njen zaštitni znak.

Pročitajte: Neprepoznatljiva – Fotografija pokazuje kako zaista izgleda Jelena Đoković (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tennis_stats (@tennis_magazine_)

Bilo da tenisera bodri iz lože ili se zaputila na neki važan gradski događaj, supruga Novaka Đokovića uvek bira da kosu uplete, vrlo često je to jedna kika, dok se ovoga puta ona odlučila za dve, naveo je “Story“. Frizura Jelene Đoković bila je u skladu sa stajlingom koji je ona za ovu priliku odabrala, stoga ne čudi što je dobila sve pohvale.

Jelena koristi svaku priliku da ponese kikice koje inače idu uz svaki njen autfit budući da nije veliki ljubitelj ekstravagancije iako se to nekima ne dopada i smatraju da tako izgleda “zapušteno.”

Pročitajte: Jelena Đoković pokazala svoje pravo lice pa progovorila o novcu – Njen stav će vas zaprepastiti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Negodovanje javnosti

Ipak, Jelena vrlo često izazove negodovanje dama na Instagramu budući da većina smatra da bi žena najpoznatijeg tenisera trebalo da više da se doteruje. Jelenu ovi komentari ne dotiču iz jednostavnih razloga – puna je samopouzdanja i najviše voli kada je prirodna i svedena.

O tome zašto se ne šminka davno je objasnila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

– Nekada trpim kritike jer se nisam našminkala ili zato što nisam uvek na štiklama. Odlučila sam da između onog kako sebe volim i kako to javnost očekuje izaberem ono čime neću sebe razočarati. Svesna sam i da kao supruga sportiste mogu biti interesantna žutoj štampi, pa se iz tog razloga trudim da ne dajem mnogo povoda za naslove – rekla je Jelena svojevremeno.

U prilogu možete videti i jedan Jelenin tutorijal za brzu, slatku frizuricu koja može biti idelano rešenje za letnje žutke i večernje šetnje…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić