Scandal

April 18, 2021 13:00

By

Rođaka otkriva: „Bekutu su hteli da UBIJU kad je ZATRUDNELA!”

Kako za SCANDAL! tvrdi dalja rođaka Ane Bekute, pevačica je jedva izvukla živu glavu kada je ostala u drugom stanju sa sinom koji je danas, Bogu hvala, živi i zdrav! Te daleke 1976. Ana je imala samo 17 godina i bila je tinejdžerka, neudata, a zaljubljena. I kako to biva, ljubav i strast učinile su svoje, ostala je u drugom stanju i umesto da se raduje bebi i novom životu, prošla je kroz pakao!

Ana jedva spasila sebe i sina!

Kad se samo setim toga, naježim se i sada od straha! Da devojka u to vreme ostane trudna, a nije u braku, to je bila velika bruka i greh – započinje priču za Scandal! Anina rođaka kroz suze i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Sećam se kad je Ana smogla snage da to kaže roditeljima, to je bilo, ma nemam reči. Ja ne znam kako je ona imala hrabrosti, svaka joj čast. Međutim, odmah je naišla na osudu i odbacivanje. Njen otac, dobar i pošten, ali strog čovek, u prvi mah nije hteo ni da čuje da je podrži, maltene je se odrekao i ona je morala sama da se snalazi kako zna i ume. Da sve bude gore, nije imala oslonac ni u momku s kim je zatrudnela, a o njegovoj prodici da i ne pričam. Sram ih bilo, oni su je samo osuđivali, pretili su da će je ubiti ako rodi to dete. Strašno! Hvala samo dragom Bogu što je ona bila jedna lavica i pravi borac i što se uhvatila u koštac sa surovim životom. Bila je i gladna i žedna tokom trudnoće, ali nije se dala. Bilo je i dobrih ljudi kojih se Ana danas uvek seti, oni su joj pomagali da prebrodi težak period i mic po mic rodio se sin, naš Igor, junačina majkina! Skrivala se mučenica po šupama i nekim barakama, niko nije znao gde je ni kako se snalazi. Mislim da se sama i porodila ili u nekoj bolnici, ali niko nije znao ni kako se snašla, ni ko joj pomaže. Znam da kad je uzela sina u naručje, odmah pošto se rodio, naglas je rekla: Ne da te majka nikome, ti si moja snaga! Niko nas ne sme da dira! Danas je živ i zdrav, ima svoju porodicu i Ana je srećna, uspešna i zadovoljna žena, a oni koji su je osuđivali sada pate i izjeda ih savest što su se o takvu ženu ogrešili – završava rođaka.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ