sako polumenta
Star

25 Oktobra, 2021 09:00

Šako Polumenta PRIZNAO sva NEVERSTVA!

Pevač Šako Polumenta otvorio je dušu i otkrio nepoznate detalje iz svog života.

Šako Polumenta PRIZNAO sva NEVERSTVA!

Naime, on je priznao da je bio neveran u braku, ali i da je njegova supruga Vesna znala za sve ljubavnice.

Imao sam mnogo ljubavnica, zna to moja žena. Ona i ja nismo bili zajedno 4 godine. Od 1995. do 2010. smo bili zajedno, ali smo stavili tačku. Dobijao sam svašta nešto od ljubavnica i devojka, i donji veš su skidale baš na stejdžu. Nisam nikada rekao da sam oženjen ni jednoj – pričao je Šako Polumenta!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sako Polumenta (@sakopolumenta)

Neću svoju ženu da ponizim, ona je meni celog života nešto sveto. Imao sam ljubavnica posle 2010., ne kajem se, bilo mi je lepo. Nešto u tom trenutku nije radilo, ali moja žena je žena mog života, ona je junak. Ljubavnice su devojke koje pozdravljam, mi se i danas viđamo i popričamo. Ja sam mnogo puta bio izmirisan od ženskih parfema, a da nisam bio ni sa jednom – dodao je on.

Imao sam jednu lepu vezu sa devojkom koja mi je značila. Nadam se da je ona dobro. Shvatio sam da je to žena sa kojom ne želim da nastavim dalje kada sam se vratio svojoj supruzi. Budim se na Adi Bojani, a deca su u Budvi sa ženom. Budiš se, imaš sve, a nemaš ništa. Zašto sam ostavljen? Najviše bih voleo da se vratim u vreme da budem sportista i držim svoju ljubav za ruku. Život me ošamario, ali jači sam od života – zaključio je Šako!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL