Odluka Šaka Polumente
Svet

29 Avgusta, 2022 18:43

Odluka Šaka Polumente ostavila javnost u neverici: Uradio sam ono što sam morao…

Odluka Šaka Polumente da se povuče bila je nešto najbolje što je pevač uradio, evo i zašto 

Šako Polumenta je i pre pandemije napravio dužu pauzu u karijeri, koju je iskoristio za realizaciju drugih poslovnih projekata.

Pročitajte: Šako Polumenta progovorio o najtežem periodu i TRAGEDIJAMA koje su ga zadesile

– Iskreno prijala mi je tišina i mir koji sam imao u svom hotelu na moru. Pisalo se sve i svašta o meni, mnogo i neistine, tako da mi je prijalo da se povučem. Bavio sam se drugim kreativnim stvarima pa sam u pandemiji uspeo da završim još jedan hotel između Ulcinja i Bara, kao i manje Etno Selo u Kolašinu. Moja je odluka bila da se povučem ali ne mogu ja bez muzike tako da ću publiku uskoro obradovati novim pesmama. Ako sve uspem da realizujem kako sam zamislo, ovo će definitivno biti moja godina. Verujem u pesme koje sam snimio i znam da će se ljubiteljima moje muzike dopasti.

Pročitajte: OVO MU JE NEDOSTAJALO – Šako Polumenta je ovako sve podigao na noge (FOTO/VIDEO)

Pre nego što publika čuje nove pesme, koje je Šako snimio u Sarajevu i Beogradu, Polumenta je obradovao sve njegove fanove nastupom u klubu Omnia, u Budvi. Pevač je u prepunom klubu potvrdio da, i pored duže muzičke pauze, definitivno može da oraspoloži publiku i njegovim starijim hitovima.

Nastup u Omnii Šako je započeo hitom „Dišem za tebe“ nakon čega je ređao svoje starije i novije hitove, koje je publika u glas pevala sa njim. Nakon nastupa u Crnoj Gori, Šako Polumenta planira da se u skorojoj budućnosti ponovo druži i sa publikom u dijaspori.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IRENA KLEIN

FOTO: N. ROSIĆ