Smrt pevača
Svet

May 8, 2023 20:56

By

Smrt jednog od naših najpopularnijih pevača potresla region: Policija otkriva ko stoji iza monstruoznog čina

Smrt pevača objavljena na TikToku

Šako Polumenta ostao je šokiran kada je video da je neko objavio da je preminuo. Navodna smrt pevača objavljena je na društvenoj mreži TikTok. – Počivaj u miru kralju – stoji na TikToku uz Šakovu fotografiju.

Pročitajte Šako Polumenta bez dlake na jeziku – Indi neće biti dobro kad progovorim – Potkačio i Daru Bubamaru

Smrt pevača

Pevač je odmah reagovao, te se iste sekunde oglasio i otkrio o čemu se radi.

– Ovo se pojavilo pre nekoliko dana i verujte da sam ostao u šoku. Prijavili smo slučaj policiji, to bi trebalo da je na delu za visoko tehnološki kriminal, ali još uvek ne znam kako će sudija sve da proceni. Moja porodica kod kuće seuznemirila, nije lako videti tako nešto. Sve je počelo na Tik toku, pa se dalje širilo društvenim mrežama – priča Šako, a potom otkriva da je slučaj prijavio nadležnim organima:

Pročitajte Šako Polumenta progovorio o najtežem periodu i tragedijama koje su ga zadesile

Smrt pevača

– Oni moraju da privedu osobu koja ovo radi. Da se uđe u trag ko je u pitanju, ko stoji iza tog mejla, odakle je postavljano i kako to već ide. Gde je ovde sigurnost moja, sigurnost javnih ličnosti? Ovo je veliko prekršaj i sa ovakvim stvarima se ne igra. Ljudi se opraštaju od mene po mrežama, jezivo je to. U Srbiji mislim da bih imao zaštitu. Osećam se super, zdrav sam i kad sam ovo video maltene mi se slošilo. Nisam verovao u šta gledam.

Pročitajte Šako Polumenta priznao sva neverstva

Smrt pevača

Ata images

– Fotokopirao sam sliku, napravio video zapis jer su to sve dokazi koje treba da imam za prijavu. Nisam mogao nikako ovo da demantujem, ali se nadam da će sada preko medija da se sazna o čemu se radi i da će ubuduće ovakve stvari da se sankcionišu dobrim kaznama, kako se nikad ne bi ponavljale – rekao je Šako.

Nažalost, ovo nije jedina lažna smrt pevača. Za preminule su proglašavali Vladu Georgieva, Acu Lukasa, Sergeja Pajića, Olivera Dragojevića dok je bio živ…

IZVOR: NPORTAL

FOTO: PIXABAY, ATA IMAGES