Dušan Vlahović i Sandra Afrika
Scandal

November 18, 2020 10:53

By

Sandra Afrika iznela detalje o UBIJENOJ PEVAČICI! “Družila sam se sa Marjanovićima!”

Nakon četiri i po godine od ubistva pevačice Jelene Marjanović, prvi put se oglasila Sandra Afrika i za ‘Informer Hit’ iznela detalje u koje je upućena jer se, kako tvrdi, družila sa Marjanovićima.

Jelena i Zoran se nisu svađali, gledao ju je kao malo vode na dlanu!

– Sa Marjanovićima smo se porodično družili godinama. Išli smo i na zajednička letovanja, baš smo lepo funkcionisali. Znam i Zoranovu prvu ženu, kao i pokojnu Jecu – rekla je Sandra za ovaj časopis, pa se osvrnula na odnos Jelene i Zorana:

– Ona je bila divna osoba. Zoran ju je gledao kao malo vode na dlanu. Nikada se nisu svađali, bar pred nama, a stvarno smo bili bliski. Kod Jece i Zorana sam bila na svadbi. Bili su i na mom brodu, nisam htela to nikom da pričam do sada… Nisam želela da me zovu i zapitkuju o njima – rekla je pevačica i dodala da joj je Zoran Marjanović pomogao na početku karijere.

– Prvi je u meni prepoznao talenat za muziku. Nudio mi je “Bato, bre” besplatno. Meni je ta pesma bila očajna. Sve mi je to bilo bez veze, pa sam mu rekla da ću doći sutra. To sutra se tek desilo za godinu i po! U međuvremenu je Indi izbacila pesmu “Bato, bre”, a Tanja Savić pesmu “Zlatnik”, koju mi je Zoran takođe nudio. On je tada bio veoma popularan. Pevači su stajali ispred njegove kuće da ih primi i da im uradi pesmu – rekla je Afrika za ‘Informer Hit’ i istakla da ju je upravo Zoran povezao sa Marinom Tucaković:

– Marini smo unapred poslali novac, a sastanak nam je zakazala za mesec i po. Tada je tako funkcionisalo, nije svako mogao da dođe kod Marine i da mu ona napiše pesmu. Sa njom sam od tada mnogo dobra, volim je i poštujem. Kod nje sam sedela sat vremena. Gledala je u mene, nije progovarala, a meni je bilo neprijatno. Zoki joj je tad ispričao kakvu pesmu da mi napravi i za mesec dana snimila sam “Afriku”. Zoran je napisao melodiju, a Jelena Marjanović mi je pevala prateće vokale! Ma ja Jelenu i Zorana znam bolje nego bilo ko na estradi – zaključila je pevačica.

FOTO: ATA IMAGES/ PRINTSCREEN