Scandal

3 Februar, 2021 19:00

Sandra Afrika peva po DNEVNIM sobama! Bakšiš bolji nego u kafani!

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Sandre Afrike, kako navodno peva u stanu na privatnoj proslavi. Sandra se prema pisanju medija snašla i u odsustvu javnih nastupa zbog pandemije korona virusa, bacila na privatne proslave.

Bakšiš bolji nego u kafani

Situacije jeste problematična i svi se snalaze kako ko može. Sandra Afrika je tražena pevačica, pa je i logično da će zvati da nastupa na privatnim proslavama. Ona se očigledno ne boji korone, pošto se na snimku vidi kako nastupa na veselju u stanu dok joj gosti daju bakšiš.

Mnogi ne opravdavaju ovaj navodni Sandrin postupak, jer bi to bilo kršenje epidemioloških mera koje su na snazi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Afriku često zovu da peva na privatnim slavljima, te joj nastupi poput tog nisu strani. Samo što se zbog pandemije ovog puta sve organizuje u kućnim uslovima, ali zarada je zarada. Naravno, i tu se služi alkohol, gosti se opuste, izvade novčanike, pa pored fiksne cene za nastup bude tu i finog bakšiša. Čim se situacija zbog korone malo smirila, ljudi su počeli da se okupljaju, a Sandra očigledno da ponovo zarađuje. Ponovo se slave rođendani i veseli se, što je pevačima dobrodošlo – otkrio je izvor, pišu Blic i Mondo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Mnogi muzičari su već zapali u finansijsku krizu, nemaju novca da pokriju troškove koji su tu i dalje, a klubovi mesecima unazad ne rade. Afrika se raduje svakom novom pozivu, mada je rizik od virusa još uvek prisutan i trebalo bi da se više vodi računa. Ipak, treba finansirati skupe krpice i putovanja, kao i raskošan život u prestonici kojeg je malo ko spreman da se odrekne. Sandra je poznata po svojim izazovnim izdanjima, kojih se ne odriče ni kada ljudima peva u njihovim dnevnim sobama, pa dodatno podgreje atmosferu! – završio je izvor.

FOTO: ATAIMAGES