Ljubavni život Saše Popovića
Svet

June 10, 2021 15:23

By

Suzana i Saša imaju ogroman RALOG za SLAVLJE! Ovo su DUGO ČEKALI!

Suzana Jovanović i Saša Popović ovih dana veoma su srećni i euforični. Posle mnogo godina u njihov dom stigle su vesti koje su toliko dugo čekali.

Ne skidaju osmeh sa lica!

Naime, Suzana Jovanović je nakon 15.godina pauze odlučila da se vrati na muzičku scenu. Ona je odlučila da svojoj publici pokloni devet novih pesama koje će danas ugledati svetlost dana.

Suzana je na ovom projektu, između ostalih, radila i sa velikim profesionalncem Dejanom Milićevićem koji je pored njenog supruga Saše Popovića pevačici bio najveća podrška.

Milićević se ovim povodom oglasio putem svog Instagram profila objavivši fotografiju sa Suzanom kojoj je javno pružio podršku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Milicevic (@dejan_milicevic)

Sa ovom predivnom ženom sam magistrirao svoju moć transformisanja osobe kroz 7 spotova. Odjednom izlazi 9 pesama i 9 spotova ove istinske prelepotice, žene u najdivnijem smislu te reči, nekoga ko je moj pravi prijatelj i u dobru i u zlu… Hvala na poverenju i hvala celom timu koji je zajedno sa nama dvoma kreirao magiju koja vam je od sutra dostupna. Živeli – napisao je Dejan i dodao emotikon srca.

FOTO: GAJA / DEJAN MILIĆEVIĆ