Seka Aleksić o Božiću
Svet

January 8, 2024 22:00

By

Licemerje je jedna od najodvratnijih osobina… Seku Aleksić napali zbog objave na Božić

Seka Aleksić o Božiću prokomentarisala samo jedno

Seka Aleksić o Božiću na Tviteru izazvala je pravu lavinu komentara, a sada se obratila i hejterima koji su je zbog iste isprozivali.

Seka Aleksić o Božiću

Photo: A.H./ATAImages

Seka Aleksić o Božiću nikad žustrije

Naime, Seka Aleksić veoma je aktivna na Tviteru gde često iznosi svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima, a jučerašnjom objavom je izazvala posebnu pažnju.

Pročitajte Nakon Prijine majke, reagovala i Seka Aleksić na Karleušine prozivke

– Jeste spalili lomače, gume od automobila, vozili kamione i držali sirene na max, vozili se na krovu automobila, skidali goli do pojasa i udarali u prsa, pekli vola u crkvenom dvorištu, pucali iz vatrenog oružja, bacali petarde TRADICIONALNO?! – rekla je Seka Aleksić o Božiću. 

Seka Aleksić o Božiću iskreno, ovo je odgovor jedne Tviterašice

Jedna korisnica Tvitera, ostavila je komentar ispod Sekine objave:

– Licemerje je jedna od najodvratnijih karakternih osobina…

Pročitajte Seka Aleksić otkrila tajni sastojak božićne česnice – Ako sutra uradite ovo blagoslov i sreća će ući u vašu kuću

Seka je podelila upravo ovaj komentar i obratila se korisnici Tvitera.

– Željana, žao mi je što nisi dovoljno inteligentna da shvatiš ono što je shvatila većina ljudi. Ako ti je lakše, slobodno na ovako velike i bitne praznike gde se pokazuje ljubav, molitva itd ti pali gume, trubi i pucaj. Ako misliš da je to pred Bogom važno, pobednica si – odgovorila joj je pevačica.

Seka o Božiću inače ima i tužnu uspomenu. Na Badnji dan, Seka se prisetila svog oca i posvetila mu emotivnu poruku:

– Na današnji dan mi je preminuo tata. Iako sam duži životni period bila ljuta na njega jer nas je napustio, nekoliko godina pred kraj njegove smrti sam mu sve oprostila. Ostala je praznina zauvijek u mojoj duši, zbog toga što nije bio tu kada mi je trebao oslonac i sigurnost. U meni su zauvijek ostale traume da nisam dovoljno voljena, da ne vrijedim, i da sam za nešto kriva… Sada da mogu vratiti vrijeme, zagrlila bih tatu snažno i rekla mu da ga mnogo volim. Tata, u mojim si molitvama zauvijek!”

Seka Aleksić o Božiću

Instagram

Instagram

Pevačica je do poslednjeg momenta bila uz svog oca Milorada koji je preminuo u Loznici, a dirljivim rečima oprostila se tada od voljenog bića.

Pročitajte Danas je velika zvezda, a nekada je živela u siromaštvu – Stare fotografije otkrivaju mnogo toga o pevačici (foto)

“Putuj sa anđelima, srculence moje! Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike… Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje! Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala i niko nije bio srećniji od tebe kada si saznao da je pevanje moja ljubav! Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Tvoj ovozemaljski život je završen jer si nastavio večni život, mnogo vredniji od ovoga! Radovaću se i pevati! Otišao si na najradosniji dan! Doživeo si da u krilu drziš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je večna slava, dušo moja! Tvoja ponosna ćerka”, poruka je koju je Seka pre šest godine uputila svom ocu.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images/ZEN