Ishrana Biljane Jevtić i Ace Ilića svet portal svet
Svet

June 24, 2023 17:10

By

Roditelji ga opisivali kao finog i uzornog, a evo kakav je zaista: Otkrivena istina o sinu Biljane Jevtić

Sin Biljane Jevtić je potpuno drugačiji nego što se mislilo

Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihova ljubav upotpunjena je rođenjem sina Ivana, koji je, kako su uvek isticali, izrastao u uzornog mladića. Iako se očekivalo da će se dete čiji su roditelji popularni i uspešni svim silama truditi da dospe u medije, da će se razbacivati bogatstvom i isticati u odnosu na vršnjake, sin Biljane Jevtić je sušta suprotnost tome.

Pročitajte Uspeli da obmanu javnost – Komšije Ace Ilića i Biljane Jevtić otkrivaju skandalozne detalje njihovog braka 

Sin Biljane Jevtić

Ata images

– Dete više nije dete, ima 24 godine, ali za svoje roditelje će uvek to biti. Uvek se ophodimo tako prema svojoj deci kao da nismo odrasli ljudi – kaže Bilja kojoj je porodica uvek bila prioritet bez obzira na obaveze koje su se ticale karijere.

– Mi smo uvek imali vremena za nas troje i kada je Ivan bio mali i sada. Interesantno je što on sada sa toliko godina pita nas kada ćemo svi zajedno na more, ja mu kažem: „Pa dosta je više sine, idi sam“, to je lepo, ali retko. Jako smo privrženi jedni drugima, hvala Bogu sve je dobro – tvrdi pevačica.

Pročitajte  Biljana Jevtić u bolnici – Aca Ilić na ivici suza, u strahu za njen život

Sin Biljane Jevtić

Kao jedan od rethih estradnih brakova koji se mogu pohvaliti uspešnim odnosom bez skandala, mnogi od Bilje traže recept za srećan brak.

– Skoro smo 40 godina u braku, recept ne postoji, ali jeste ono da posle toliko godina zajedničkog života razumevanje, poštovanje i tolerancija moraju da se sklope posle ljubavi – istakla je u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“.

Pročitajte Ovo se od Biljane Jevtić nije očekivalo – Pevačica obnaženim fotografijama zaprepastila javnost

Sin Biljane Jevtić

Ata images

Aca i Bilja su nekoliko puta u javnosti govorili da je njihov sin Ivan izuzetno muzikalan i da je nasledio talenat od roditelja, pa su nam otkrili da li će se njihov naslednik možda pojaviti uskoro u takmičenju „Zvezde Granda“.

– On je sada u onim godinama kada je spoznao kvalitet i sada samo sluša one prave pesme od pravih izvođača. Možda se pojavi i u „Zvezdama Granda“, ali prvo da završi fakultet, mi ćemo ga svakako podržati – rekao je Aca za Grand.

IZVOR: GRANDONLINE

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM