Sin Emine Jahović
DETETU JE NAJTEŽE

23 Juna, 2022 15:52

Tužan prizor: Emina sa sinom, a Mustafa sa novom suprugom u istom letovalištu, u isto vreme

Sin Emine Jahović našao se u veoma neprijatnoj situaciji

Mustafa Sandal i Emina Jahović letuju na istom mestu. Pevač sa suprugom na medenom mesecu, Emina sa sinom, umalo se sreli u istom restoranu na ručku.

Sin Emine Jahović na letovanju s majkom, a otac sa novom suprugom

Kako pišu turski mediji, Sandal je sa suprugom stigao u ovo letovalište na medeni mesec, znajući da je ona tamo sa jednim od njihovih sinova. Ipak, nisu odseli u istom hotelu, ali prema rečima izvora, malo je falilo da se sretnu u jednom restoranu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)

Naime, Emina Jahović je tamo večerala sa naslednikom, a samo deset minuta nakon njenog odlaska, u isti su stigli Mustafa i Melis. Prisutni gosti su bili šokirani, a mnogi su komentarisali da bi bilo zanimljivo da ih vide na istom mestu nakon razvoda i sudskog procesa u kojem ga ona tuži za neplaćanje alimentacije, piše Blic.

Pročitajte: Emina Jahović progovorila o bivšem suprugu – Posle svega što joj je učinio ona je ipak srpemna da ovo uradi za njega

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mustafa Sandal (@mustafasandal24)

Podsetimo, Mustafa i Melis su se venčali početkom juna u Rimu u turskoj ambasadi, a prošle nedelje su napravili proslavu u luksuznom hotelu u Marmarisu.

IZVOR: BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM