Sin Veljka Ražnatovića
Svet

October 10, 2022 11:41

By

Arkan bi bio ponosan: Veljko otkrio po kome će njegov drugi sin dobiti ime i zašto

Sin Veljka Ražnatovića dobiće prelepo srpsko ime

Bokser Veljko Ražnatović za šest meseci postaće otac po drugi put, a uskoro ga očekuje i važan meč na kojem će se boriti za titulu prvaka Srbije, a za Telegraf progovorio je i o jednom i o drugom izazovu koji ga očekuju.

Pročitajte: Žena je milion, ali majka je samo jedna – Ovako je Veljko Ražnatović rasplakao Cecu (video) 

Ata images

– Ne razmišljam o gubituku. Fokusiran sam samo na pobedu, i tako je bilo oduvek, to je jedino što me interesuje. Milsim da Goran i ja nismo slični, i da smo totalno različiti. On jeste dobar bokser, neporažen, i da ne zna za poraz kao i ja, ali videćemo. Ja smatram da sam u svakom smislu bolji bokser – rekao je Veljko, pa otkrio da li ima posebne pripreme, kao i da li oseća pritisak.

Pripreme su svakako posebne. Niko mene ne tera da boksujem, ko ne može da se nosi sa tim, ne mora da se bavi boksom. Ja volim to i jedva čekam takav pritisak, volim taj osećaj – istakao je Ražnatović, pa otkrio kako se oseća što će po drugi put postati otac.

Pročitajte: Ceca je sa sinom imala velike probleme – Izlazio je, pio, menjao devojke – Ovo je istina o životu Veljka Ražnatovića 

Rajko Ristić

– Osećam se kao i prvi put, samo još blagoslovenije. Hvala dragom Bogu. Ne mogu da kažem da mi to ne daje vetar u leđa, ali sa snagom se rodiš ili ne, to je prosto tako.

Sin Veljka Ražnatovića zvaće se Krstan, a Veljko je sada otkrio i zašto su se odlučili za ovo retko, ali veoma lepo ime.

– Krstan je posebno staro srpsko ime. Unikatno je, nije često ime, što je svakako još je bolje za nas – rekao nam je Veljko, pa dodao šta misli, koji će nadimak imati Krstan:
– Ja sam Veljko, i nikada me nisu zvali po nadimku, tako da smatram da neće ni on imati nadimak. Krtan je dovoljno.

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES