siniša medić
Scandal

April 14, 2022 15:11

By

Anastasija Ićurup izazvala novi rat na estradi: Siniša Medić žestoko opleo po njoj

Siniša Medić nije štedeo Anastasiju

Pošto je za Kurir mlada pevačica žestoko odgovorila žiriju, prevashodno Ani Bekuti koja je bila veoma kritična tokom komentarisanja, da je nisu smeli ranije kritikovati dok je Jelena Karleuša bila u žiriju, oglasio se voditelj, novinar i urednik Siniša Medić koji je oštro osudio ovakvo ponašanje mlade pevačice.

Anastasija Ićurup

instagram printscreen

Šou biznis nije nešto što se gradi nakon par pojavljivanja u emisiji. Imamo i slučaj devojke koja je izašla zbog skandala iz Zvezda Granda, snimila je pesmu i nigde više nikada ne postoji, nema je. Nije vam dovoljan trenutan marketing, a poštovanje se mora imati prema velikim zvezdama – bio je oštar Medić.

Anastasija Ićurup

Siniša Medić opleo po pevačici

Sram bilo ovu devojku. Lepa je i atraktivna, ali sa ovim potezom ništa neće uraditi. Grozim se nepoštovanja, nekulture, bahatosti, umišljenosti. Ovakvim ponašanjem će vrlo brzo otići u zaborav – brutalan je za kraj bio voditelj.

Nikada ne komentarišem nečije izjave javno, ali Anastasija, Ićurup sram te bilo!!!! Kao prvo, može da ti se ne sviđa nečiji komentari, ali do kraja života treba da držiš glavu dole kao duboki naklon velikim karijerama Ane Bekute i Snežane Đurišić! Koristile su mnoge marketing na način na koji i ti. Spremila si novu pesmu ok, a gde ćeš je promovisati…Jutjub nije dovoljan! Još jednom sram te bilo izrečenih reči radi sopstvenog marketinga! – bio je brutalna Siniša i na svom storiju.

Za razliku od Medića, Marija Šerifović smatra da Anastasija nije trebalo da odustane, te je trebalo da se potrudi da se žiriju pokaže u još boljem svetlu, da im dokaže da greše.

Pročitajte: Siniša Medić je jedini spojio Draganu i Cecu u emisiji! Evo šta kaže o njihovoj MRŽNJI!

S druge strane, Đorđe David je bio mnogo oštriji:

Bosanac kritikuje takmičarke, a upravo njegova ćerka Džidža promoviše takav izgled.

Kako je krenulo, čini se da će Anastasija izazvati novi rat na estradi.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM