ana bekuta
Star

13 Aprila, 2022 15:28

Ani Bekuti se neće svideti ono što je Anastasija Ićurup rekla za nju

Anastasija Ićurup, bivša kandidatkinja „Zvezda Granda“, bila je gost u Pulsu Srbije na Kurir televiziji nakon odustajanja od takmičenja zbog uvreda od strane žirija. Istakla je da joj je Bekutina izjava najviše zasmetala i da ona nije kompetentna da joj bilo šta kaže.

Poslednja epizoda muzičkog takmičenja Zvezde Granda izazvala je veliku pažnju javnosti i medija zbog nastupa i izgleda jedne od kandidatkinja.

Iako današnja scena i scenski nastup podrazumevaju drugačiji kostim, pa čak i provokaciju, izgleda da se izbor garderobe uopšte nije dopao nekim članovima žirija koji su uputili oštre reči i komentare na račun izgleda Anastasije Ićurup. Ona je nakon toga napustila dalje takmičenje.

Pročitajte: Đorđe David potkačio Karleušu: Ona mu odgovorila u svom stilu

Anastasija Ićurup

instagram/printscreen

Bata Spasojević, modni kreator, istakao je da su očekivali komentare na račun Anastasijinog izgleda ali da im nije palo ni na pamet da to ovako može da eskalira.

Uvek ima podeljenih mišljenja. Mi smo gledali da to bude nešto što je zapaženo i drugačije. Da uvek budemo korak ispred što se kaže. Negde smo i očekivali da bude nekih kritika, ali ne baš na ovaj način. Smatram da je to jedan dobar stajling koji treba da skrene pažnju. Najgore je kada čovek ostane indolentan, hladan i kada nema nikakve reakcije. To je za mene uvreda – istakao je modni kreator.

Ana Bekuta

Ivan Vučićević

Anastasija Ićurup razočarana u Bekutu

Ana Bekuta je u toku emisije rekla da joj je stajling neprimeren, degutantan i odvratan, a potom je i izjavila da bi se ispovraćala od stajlinga.

Voditelja Miloša Anđelkovića interesovalo je šta je tu loše pošto takvi scenski kostimi zapravo tako i treba da izgledaju.

Pa iskreno, svako ima prava na svoje mišljenje. Posebno podržavam mišljenje žirija jer su tu sa razlogom. Mada malo mi je neugodno da me komentariše Ana Bekuta koja može da mi bude baka. Malo mi nije kompetentna da me komentariše što se tiče stajlinga, ali to je njeno mišljenje – rekla je Anastasija.

Bata Spasojević

Privatna arhiva

Modni kreator je naveo da je za scenu neophodno da se izgleda atraktivno i sa ivicom provokacije.

U svetu posebno su takvi kostimi zastupljeni. Mene je podsetila na Arianu Grande koja takođe nosi takve kostime ako ne i provokativnije. Naravno i na našoj sceni je to prisutno, recimo Sara Jo nosi takve kostime. Ja stvarno ne znam šta je izazvalo takve reakcije. Verovatno zato što sui one ustaljene, dok je Anastasija nova na sceni i njima je to bilo prenaglašeno. Ona baš treba jer je mlada i ima te godine treba da ponese takve kostime. Za scenu je neophodno da ona izgleda atraktivno i sa ivicom provokacije – rekao je modni kreator.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM, ATA IMAGES, PRIVATNA ARHIVA