Odluka Dajane Paunović svet portal svet
Svet

March 21, 2023 10:28

By

Zar je moguće da je bila ovakva maćeha: Otkriveno kako se Dajana odnosila prema Žikinom sinu iz prvog braka

Sinovi Žike Jakšića se neizmerno vole

Dajana i Žika su posle razvoda ostali u korektnim odnosima zbog sina Dušana, a voditeljka je sada odlučila da progovori u kakvom odnosu je sa Žikinim sinom iz prvog braka.

Pročitajte: Žika Jakšić nepoželjan zet – Za oca njegove izabranice je ovo neprihvatljivo 

Ata images

Dajana o Andriji ne govori često, a kada kaže nešto, uglavnom to samo budi reči hvale.

Andrija je predivan, mlad čovek, vaspitan, obrazovan, koji Dušana obožava kao i on njega. Volim što imaju jedan drugoga, što se poštuju i vole i što Dušan iako je mali nikada Andriju nije posmatrao kao nekoga ko nije deo njegovog života, uprkos tome što godinama on nije živeo u Srbiji i zbog posla nije svakodnevno prisutan – rekla je Dajana, otkrivajući kakav odnos imaju sinovi Žike Jakšića.

Pročitajte: Deset godina su bili u braku, o njoj gotovo nikad ne priča i krije je od javnosti – Ovo je Snežana, prva žena Žike Jakšića FOTO

Ata images

– Drago mi je da moj sin ima brata na kog znam da uvek može da se osloni i da će mu on biti podrška za ceo život – ispričala je Dajana Paunović o starijem sinu Žike Jakšića, sa kojim i nakon razvoda od njegovog oca ima sjajan odnos i dodala:

Pročitajte: Sve mu krenulo nizbrdo – Žika Jakšić bankrotirao, a odmah posle toga ga napustila i partnerka

Ivan Vučićević

– Andriju izuzetno cenim i poštujem, to je brat moga sina, ali i da nije zaslužuje svako poštovanje jer je kvalitetna ličnost – zaključila je.

Očigledno je da Dajana nije bila kao maćehe iz bajki, naprotiv, oduvek je imala divan odnos sa Andrijom, i upravo je ona ta zahvaljujući kojoj se sinovi Žike Jakšića toliko poštuju i vole.

IZVOR: NPORTAL

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM