turneja ace lukasa
Scandal

April 12, 2022 19:21

By

Slaviće se do zore: Lepe vesti u životu Ace Lukasa, pevač ne skida osmeh s lica

Turneja Ace Lukasa vest je koja je ovih dana u žiži javnosti

Poznati pevač Aca Lukas održaće posle prve i drugu Arenu a povodom ovih sjajnih vesti održao je i konferenciju za novinare, na kojoj je otkrio svoje planove.

Pročitajte: Aca Lukas: Prestanite da me slikate, oslepeću od vaših telefona

– Konačno lepe stvari. Koncert će biti više rokenrol, bina će biti spektakularna, biće puno efekata. Sviraćemo nove pesme, naravno biće i starih. Imam dva gosta, to su dve najveće muzičke zvezde folk muzike, Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić. Oni su zvezde za sva vremena u folk muzici. Imamo još jednog gosta koji će biti iznenađenje. Koncert će trajati malo duže nego što ste navikli. Obezbeđenje će biti maksimalno, pre svega zbog dece koju roditelji sa puno poverenja puštaju na moje koncerte i svi će bezbedno biti vraćeni kući – rekao je Aca Lukas a potom je njegov producent Saša Mirković dodao:

Pročitajte: Aca Lukas pokazao fotografiju koja dokazuje da je Konstrakta imala vezu u žiriju izbora za pesmu Evrovizije? (FOTO)

ATA/IMAGES

Drago mi je da se vidimo za ovako jednu lepu stvar. Juče je Aca završio na infuziji jer je u prethodnom periodu održao 22 nastupa. Vraćamo tradicionalni koncert u Areni za njegov rođendan 3. novembra od 21 čas, što će ujedno biti i 100 koncerata ukupno, jer će u narednom periodu Aca imati 99 nastupa. Ovo je prvi veliki koncert u Areni posle pandemije. Specijalno će za koncert 14. aprila biti obezbeđen i klavir.

Aca Lukas nedavno je izbacio i dva hoita koja su se plasirala na vodećim mestima na top listama. Reč je o pesmi pod nazivom “Jednom” i drugoj pod imenom “Duge staze“. Ukoliko niste bili u prilici da ih čujete, poslušajte ih na linku ispod:

Pročitajte: Aca Lukas je umesto ljubavnici, poruku poslao ženi! Evo s kim je varao suprugu i šta je usledilo!

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Rajko Ristić