Slika Anastasije Ražnatović sa tribina
Svet

October 4, 2023 14:31

By

Anastasija će biti druga Jelena Đoković? Na tribinama radi istu stvar kao i Noletova supruga FOTO

Slika Anastasije Ražnatović sa tribina oduševljava naciju, velika je podrška Nemanji

Otkako su se zavetovali na večnu ljubav, Anastasija Ražnatović, sada Gudelj u stopu prati svog supruga Nemanju Gudelja i pruža mu nesebičnu podršku. Tako je i sada sa tribina navijala za njega podelivši deo atmosfere, a onda se i pohvalila kada je Nemanja dao gol.

Slika Anastasije Ražnatović sa tribina

Instagram Screenshot

– Kakva luda utakmica – napisala je Anastasija na svom Instagram storiju, pa potom objavila još jedan stori i kratko napisala:

Pročitajte Cecina naslednica zanemela od šoka – Sestra Nemanje Gudelja ljubi ga u usta, majka ga grli golog

– Moj dečko! Gol!

Podsetimo, Nemanja i Anastasija venčali su se u krugu najbližih u manastiru Rajinovac kod Grocke.

Slika Anastasije Ražnatović sa tribina

Guliver Getty Images / ATA images

– Presrećna sam, slavimo ljubav, šta bi jedna majka poželela detetu nego srećan i dug brak prepun ljubavi i poštovanja – rekla je Anastasijina majka Ceca tada.

Pročitajte Nemanja Gudelj napušta roditelje: Ispunio je Anastasijinu želju

Podsetimo se, nakon gomile nagađanja da li je između Olivere, Vanje i Tase sve u redu juče je stigla i potvrdfa putem Instagrama. Lepa Anastasija i Vanja Gudelj podelile su fotografije sa zajedničkog putovanja… One su, naime, otputovale u Holandiju a putem storija objavile su i označila grad u kom se nalaze u kratkom vremensko periodu.

Slika Anastasije Ražnatović sa tribina

Instagram

Nakon spekulacija da će do kraja godine održati venčanje u Sevilji a tokom naredne godine u Trebinju, oglasio i otac Nemanje Gudelja rekavši:

Pročitajte Anastasija Ražnatović napustila dom – Ceca lije suze za ćerkom a ona joj OVO poručila u najtežem momentu FOTO

“Moram ujedno da se ogradim i reagujem da nije tačno i nije prvi put da neko plasira laži i gluposti o mojoj porodici. Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu. Neće nama niko odlučivati o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim familija i prijatelji” – izjavio je Gudelj.

Dragi Gudelj oporavio se

Ata images

Otac poznatog fudbalera je rekao da u njihovoj porodici vlada hijerarhija koja se veoma poštuje i oni kao porodica ako se i ne vide i ne čuju svakodnevno, razumeju se i imaju svoj identitet i kulturu koju su kroz život stvorili.

Slika Anastasije Ražnatović sa tribina

Instagram

– Život sportiste fudbalera je težak i podrazumeva puno odricanja od porodice, dece, putovanja. Jedno vreme sam  bioprofesionalno u Kini, Nemanja je ostao sam u Španiji, mlađi sin Dragiša sam u Portugalu i supruga Olivera sama s našom ćerkom Vanjom u Holandiji. Razdvojeni po čitavom svetu, ali uvek vezani srcem. To je bio jedan period života koji je imao svoju težinu i u kom smo dobili veliko iskustvo i takođe nas je ojačalo još više kao familiju. Imati i održavati porodicu je najdragoceniji uspeh. Za familiju, takođe i brak se treba uvek boriti i da biste ga održali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi – rekao je.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević