Sloba Radanović plače
Svet

January 23, 2023 20:46

By

Sloba Radanović van sebe zbog onoga što se dogodilo: Ranjen je u grudni koš i u teškom je stanju

Sloba Radanović izrazio je zabrinutost zbog onoga što se desilo na Kosovu

Pripadnici specijalne Kosovske policije ROSU pucali su danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić i to na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

Pročitajte: Sloba Radanović se oglasio posle stravične saobraćajke – Nikoga nije zanimalo da li je živ

Pevač Sloba Radanović oglasio se nakon što je ova vest dospela u javnost na svom Instagram profilu i naveo da je na Kosovu pucano na njegove drugove.

– Pucano je na moje drugove. Jedan je ranjen u grudni koš i u teškom je stanju. Dokle će Evropa da okreće glavu od stradanja srpskog naroda na Kosmetu – napisao je Sloba na pomenutoj društvenoj mreži.

Sloba Radanović u okršaju s Jovanom

Sloba Radanović danas je imao okršaj i sa voditeljkom Jovanom Jeremić, takođe zbog Kosova. Pevača je izrevoltirala voditeljkina izjava da su pojedini ljudi sa Kosova prodali svoju dedovinu za milione, pa došli na Vračar gde pijući espreso pozivaju na rat i odbranu Kosova.

Pročitajte: Sloba Radanović sprečio čoveka da skoči s mosta, pa otkrio sve detalje potresnog događaja 

Rajko Ristić

– Nemam ni ja problem da kažem istinu. Govorite nam da narod ovo voli. Ne poznajem nikoga ko nije zgranut ovom pojavom. Ova osoba nema kredibilitet da na bilo koji koji način komentariše Kosovo i Metohiju, a naročito ne na ovakav način – napisao je Sloba i dodao:

Instagram printscreen

– Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak? Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizije i videćete da nikome na svetu neće nedostajati!

Jovana Jeremić na ove njegove reči, naravno, nije ostala nema, pa je oštro odgovorila pevaču.

– Radanović kada potencira srpstvo i patriotizam, isto je kao i kad je potencirao brak i porodicu u javnosti, a varao svoju ženu u rijalitiju, to je Radanović. Licimer, jedan lažni moralista i kao takav odlično je što me napao jer takvi kao što je on treba da me napadnu, oni nisu moja ekipa jer nije iskren. On jedno priča u javnosti, a drugo radi u tajnosti – lažni moral – započela je Jovana, pa nastavila:

Pročitajte: Zanemećete od šoka – Jovana Jeremić staje na ludi kamen sa ovim svetskim frajerom

Ata images

– On nema mozga, a nije na mom intelektualnom nivou da se raspravljam sa nekim kao on, neškolovan u svakom smislu. On ne može da ulazi u fajt sa lavicom, jer on je jedan mali miš. On je isfrustriran muškarac koji ne može da se nosi sa jakom ženom, što se i videlo u njegovom prvom braku – zaključila je Jeremićeva.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM